Aquest matí s’ha fet una recepció institucional a l’Ajuntament de Granollers, a Sergi Martínez, arquitecte i xef del restaurant El Jardí de Can Figueres de Granollers, que ha obtingut un reconeixement internacional vinculat amb la Selecció Espanyola de Cuina de Competició, de la qual n’és vicepresident.
La Selecció Espanyola de Cuina de Competició és l’equip que representa Espanya en el circuit d’alta cuina de competició de WACS (World Association of Chefs Societies). Martínez forma part de l’equip que competeix i que ja ha rebut la Medalla de plata, en dues ocasions, a la semifinal europea de la competició mundialista Global Challenge Rimini (Itàlia 2023) i a la Culinary World Cup Luxemburg 2022.
L’equip, que compta en el lideratge de Sergi Martínez, es troba en una trajectòria ascendent, amb gran projecció internacional, escalant fins a la 3a posició del rànquing mundial. El proper repte és preparar-se per a disputar la IKA Culinary Olympics 2024.
Des de demà dilluns dia 12 de maig i fins el proper dissabte 17 de maig a les 20.00 hores,…
Lamine Yamal s'ha convertit en un dels millors futbolistes del món amb només 17 anys. Durant l'eliminatòria de Champions contra…
Durant aquesta matinada, un autobús que transportava a prop de mig centenar de persones s'ha precipitat per un barranc provocant…
El diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, ha participat aquest dissabte…
La Guàrdia Urbana de Barcelona va dur a terme dimecres passat una de les intervencions més importants d'aquest any. La…
El desnonament d'un local al districte de l'Eixample de Barcelona va acabar destapant una plantació de marihuana amb 2.818 plantes…
Esta web utiliza cookies.