El sector vegà trepitja l’accelerador a Barcelona. La companyia Bungnuts obrirà el proper 9 d’octubre el primer establiment de donuts vegans a la capital catalana. La nova proposta gastronòmica “pretén trencar amb els tòpics que recauen en la cuina vegana”, assenyalen Núria Pes i Marina Sopena, impulsores del projecte.
“La pastisseria vegana pot ser igual o fins i tot més saborosa que la que utilitza productes lactics o ous”, afegeixen les emprenedores del projecte.
“A més, els nostres donuts són elaborats amb ingredients naturals, sense additius, colorants, ni conservants, i també fem servir productes de proximitat i, òbviament, tot d’origen vegetal”.
Bungnuts té el seu obrador a la població de Figaró-Montmany, a la comarca de Vallès Oriental a peu de Montseny, on ambdues xefs elaboren els seus dolços cada matí: preparen la massa, fregeixen els donuts (amb oli vegetal), els omplen i decoren per posar-los a la venda al cèntric local situat al barri barceloní de Gràcia.
El passat 17 de juny, Constantí va acollir una nova edició del Taller Activa’t Cafè, una activitat gratuïta i oberta…
El centre Andorra Sostenible ofereix aquest estiu un seguit de propostes com tallers i sortides gratuïtes per conèixer el medi…
El catàleg “Compra a Ciutat Vella” s’ha ampliat fins als 48 establiments participants. Aquest és un producte digital que mostra…
Falten poc més de 24 hores per la gran final del Nàstic de Tarragona contra la Real Sociedad 'B'. L'1-3…
La col·laboració veïnal ha estat tot un èxit a Torredembarra, on els mateixos veïns han aconseguit aturar tres robatoris en…
L'inici del cap de setmana ha estat marcat pels múltiples incendis que han colpejat a diverses parts del territori. Aquesta…
Esta web utiliza cookies.