El sector vegà trepitja l’accelerador a Barcelona. La companyia Bungnuts obrirà el proper 9 d’octubre el primer establiment de donuts vegans a la capital catalana. La nova proposta gastronòmica “pretén trencar amb els tòpics que recauen en la cuina vegana”, assenyalen Núria Pes i Marina Sopena, impulsores del projecte.
“La pastisseria vegana pot ser igual o fins i tot més saborosa que la que utilitza productes lactics o ous”, afegeixen les emprenedores del projecte.
“A més, els nostres donuts són elaborats amb ingredients naturals, sense additius, colorants, ni conservants, i també fem servir productes de proximitat i, òbviament, tot d’origen vegetal”.
Bungnuts té el seu obrador a la població de Figaró-Montmany, a la comarca de Vallès Oriental a peu de Montseny, on ambdues xefs elaboren els seus dolços cada matí: preparen la massa, fregeixen els donuts (amb oli vegetal), els omplen i decoren per posar-los a la venda al cèntric local situat al barri barceloní de Gràcia.
El Nàstic de Tarragona s'ha endut un cop molt fort en la derrota de l'equip contra l'Andorra per 1 a…
La pluja no ha espantat la solidaritat. I és que, malgrat les precipitacions d'aquest diumenge, l'onzena edició de la marxa…
L'estació d'autobusos de Tarragona va ser fa uns dies escenari d'una situació d'allò més surrealista que va agafar una parella…
Reus acull aquest dilluns 5 de maig l’acte de lliurament de les distincions a les noves 22 noves Ciutats de…
La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) ha advertit de la possibilitat de “crescudes sobtades importants de caràcter local” en barrancs…
L'arribada massiva de turistes en temporada alta pot arribar a col·lapsar alguns municipis que no tenen les infraestructures necessàries per…
Esta web utiliza cookies.