La Ciutat de Barcelona

Badiani porta a Barcelona la primera gelateria/cocteleria

Gelateria Badiani, la gelateria de moda a Barcelona, ​​obre el seu quart local a la ciutat amb un concepte totalment diferent

La gelateria tradicional florentina Badiani torna a obrir les portes a Barcelona, ​​donant la benvinguda al local més italià de la marca a la ciutat. El de Mandri 37 és el segon vaixell insígnia de Badiani a Espanya i el quart establiment de la firma a la capital catalana. Un local fidel a l’essència italiana que barreja la familiaritat d’una gelateria amb el més chic d’una cocteleria .

Gelats , còctels, gelat en còctel, etc. A Badiani Mandri podreu gaudir dels productes més clàssics de la gelateria italiana de moda fins a una nova oferta gastronòmica exclusiva de l’establiment. Es tracta del primer local a la ciutat que barreja el més típic de la cultura italiana i que uneix, en un sol lloc, una gelateria i una cocteleria on seure a gaudir dels millors combinats amb inspiració italiana

UNA OBERTURA PER TOT L’ALT

Per celebrar l’obertura del local al carrer Mandri, des del dia 6 de febrer fins al 14 , la gelateria florentina durà a terme una sèrie de tasts per al públic general. Per assistir-hi, només caldrà reservar l’entrada (gratuïta limitada) a https://www.badiani-mandri.eventbrite.es/ .

A continuació, el calendari d’esdeveniments:

  • Dimarts 6 de febrer: de 10h a 14h es durà a terme un tast de cafès i croissants . El públic podrà triar un croissant per persona i el cafè del tipus que vulgui, incloent-hi els especials de la casa.
  • Dimecres 7 de febrer: de 15h a 18h es durà a terme un tast de Brioix de Gelat . El públic en podrà triar un per persona.
  • Dijous 8 de febrer: de 12h a 17h es durà a terme un tast de Smoothies . La marca florentina ha presentat recentment tres sabors diferents del producte. El públic en podrà triar un per persona.
  • Divendres 9 de febrer: de 13h a 16h es durà a terme un tast de creps . La marca florentina ha presentat recentment les diferents masses que ofereixen (remolatxa, espinacs, cúrcuma o original) a les quals es poden afegir toppings dolços i salats. El públic en podrà triar un per persona.

El mateix dia, de 19h a 00h es durà a terme un tast de còctels , on es presentarà la carta exclusiva que oferirà Badiani Mandri. El públic en podrà triar un per persona.

  • Diumenge 11 de febrer: Durant tot el dia, se celebrarà el mític dia del gelat gratis a què Badiani ens té acostumats cada vegada que obre un local. Tot el que es registri a l’enllaç ( https://badiani1932.es/ciao-mandri/ ) podrà recollir la seva terrina de gelat a l’establiment. Destaquen els sabors Buontalenti, sabor històric de la marca florentina, considerat el primer gelat de la història. O, la Dolce Vita , guanyador europeu a l’edició 2015 del Gelato Festival.
  • Dimarts 13 de febrer: Obertura general al públic . Es podrà gaudir d´un pintacares gratuït per a nens amb motiu de la celebració de Carnaval.

Per assistir a qualsevol de les activitats proposades per Badiani, caldrà reservar una entrada al següent enllaç: https://www.badiani-mandri.eventbrite.es/ . Els nens menors de 12 anys no necessiten entrada, però sí que cal assenyalar la seva assistència a l’hora de reservar els tiquets.

Què ? Acte d’obertura de la gelateria Badiani

On? Carrer de Mandri, 37. 08022, Barcelona.

Quan? Dimarts 6 de febrer del 2024, a partir de les 15h

Què? Acte d’inauguració exclusiu per a premsa

Qui? L´equip de Badiani des d´Anglaterra i Florència.

Badiani, una història d’èxit a Itàlia i el Regne Unit

Badiani arribava l’any passat a Espanya després de 90 anys d’experiència des que va obrir el primer local a Florència (1932). Va ser Idili Badiani, qui anys més tard passaria les regnes a la família Pomposi, Orazio i els seus dos fills: Paolo i Patrizio. El primer, Paolo, va prendre tot el protagonisme fins a convertir-se en “el geni creatiu del gelat” i aconseguir portar Badiani al capdamunt. Tan alt que l’any 2015, gràcies a l’apreciat sabor Dolcevita, va obtenir alçar-se amb el premi del Millor Gelat d’Europa al Gelat Festival celebrat a Londres. Un any més tard (2016), va obrir la primera botiga a la capital anglesa; on ja compta amb 14 punts de venda i el laboratori de producció de gelat artesanal més rellevant del país. Davant la tendència alcista que el sector gelater està protagonitzant durant els darrers anys, especialment a Espanya, la companyia té com a objectiu convertir-se en el principal operador internacional de la indústria del gelat artesanal de qualitat .

Tags: Barcelona
Sheima Redaccio Abdelmalek

Missatges recents

Encamp explicarà als joves i a la gent gran el programa d’ajuts a l’habitatge

El comú d'Encamp té la intenció de començar a fer reunions després de Setmana Santa amb els joves i la…

10 hores fa

El Vaticà revela la causa de la mort del papa Francesc

El Vaticà ha confirmat que el papa Francesc ha mort per un ictus cerebral i un “col·lapse cardiovascular irreversible”. L'acta…

10 hores fa

Una discussió per la targeta del bus acaba amb 2 germans apunyalats i un tercer detingut

Una baralla per la targeta de l'autobús ha deixat dos germans apunyalats i un tercer, autor de les ferides, detingut…

11 hores fa

La Generalitat suspèn alguns actes de Sant Jordi per la mort del papa Francesc

La mort del papa Francesc ha dut la Generalitat de Catalunya a decretar tres jornades de dol oficial els dies…

11 hores fa

Mor un nen de 7 anys enverinat amb uns ous de Pasqua

Un nen de 7 anys ha mort presumptament enverinat amb un ou de xocolata de Pasqua per l'exparella del seu…

11 hores fa

Encamp celebra la Diada de Sant Romà de les Bons recuperant les caramelles

Encamp ha celebrat la Diada de Sant Romà de les Bons amb un reguitzell de diferents activitats al llarg d'aquest…

12 hores fa

Esta web utiliza cookies.