La gelateria tradicional florentina Badiani torna a obrir les portes a Barcelona, donant la benvinguda al local més italià de la marca a la ciutat. El de Mandri 37 és el segon vaixell insígnia de Badiani a Espanya i el quart establiment de la firma a la capital catalana. Un local fidel a l’essència italiana que barreja la familiaritat d’una gelateria amb el més chic d’una cocteleria .
Gelats , còctels, gelat en còctel, etc. A Badiani Mandri podreu gaudir dels productes més clàssics de la gelateria italiana de moda fins a una nova oferta gastronòmica exclusiva de l’establiment. Es tracta del primer local a la ciutat que barreja el més típic de la cultura italiana i que uneix, en un sol lloc, una gelateria i una cocteleria on seure a gaudir dels millors combinats amb inspiració italiana
Per celebrar l’obertura del local al carrer Mandri, des del dia 6 de febrer fins al 14 , la gelateria florentina durà a terme una sèrie de tasts per al públic general. Per assistir-hi, només caldrà reservar l’entrada (gratuïta limitada) a https://www.badiani-mandri.eventbrite.es/ .
A continuació, el calendari d’esdeveniments:
El mateix dia, de 19h a 00h es durà a terme un tast de còctels , on es presentarà la carta exclusiva que oferirà Badiani Mandri. El públic en podrà triar un per persona.
Per assistir a qualsevol de les activitats proposades per Badiani, caldrà reservar una entrada al següent enllaç: https://www.badiani-mandri.eventbrite.es/ . Els nens menors de 12 anys no necessiten entrada, però sí que cal assenyalar la seva assistència a l’hora de reservar els tiquets.
Què ? Acte d’obertura de la gelateria Badiani
On? Carrer de Mandri, 37. 08022, Barcelona.
Quan? Dimarts 6 de febrer del 2024, a partir de les 15h
Què? Acte d’inauguració exclusiu per a premsa
Qui? L´equip de Badiani des d´Anglaterra i Florència.
Badiani arribava l’any passat a Espanya després de 90 anys d’experiència des que va obrir el primer local a Florència (1932). Va ser Idili Badiani, qui anys més tard passaria les regnes a la família Pomposi, Orazio i els seus dos fills: Paolo i Patrizio. El primer, Paolo, va prendre tot el protagonisme fins a convertir-se en “el geni creatiu del gelat” i aconseguir portar Badiani al capdamunt. Tan alt que l’any 2015, gràcies a l’apreciat sabor Dolcevita, va obtenir alçar-se amb el premi del Millor Gelat d’Europa al Gelat Festival celebrat a Londres. Un any més tard (2016), va obrir la primera botiga a la capital anglesa; on ja compta amb 14 punts de venda i el laboratori de producció de gelat artesanal més rellevant del país. Davant la tendència alcista que el sector gelater està protagonitzant durant els darrers anys, especialment a Espanya, la companyia té com a objectiu convertir-se en el principal operador internacional de la indústria del gelat artesanal de qualitat .
El comú d'Encamp té la intenció de començar a fer reunions després de Setmana Santa amb els joves i la…
El Vaticà ha confirmat que el papa Francesc ha mort per un ictus cerebral i un “col·lapse cardiovascular irreversible”. L'acta…
Una baralla per la targeta de l'autobús ha deixat dos germans apunyalats i un tercer, autor de les ferides, detingut…
La mort del papa Francesc ha dut la Generalitat de Catalunya a decretar tres jornades de dol oficial els dies…
Un nen de 7 anys ha mort presumptament enverinat amb un ou de xocolata de Pasqua per l'exparella del seu…
Encamp ha celebrat la Diada de Sant Romà de les Bons amb un reguitzell de diferents activitats al llarg d'aquest…
Esta web utiliza cookies.