‘A la tardor, platillos!’ torna a l’Hospitalet aquest mes de novembre

La novena edició de la ruta gastronòmica ‘A la tardor, platillos!’ de l’Hospitalet de Llobregat començarà dijous, 2 de novembre. Avui s’han presentat les 31 propostes culinàries i els establiments participants en un acte al restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria.

Del 2 al 26 de novembre, la ciutadania podrà gaudir d’aquesta iniciativa que ofereix plats de tardor i consumició en diferents establiments de la ciutat. Aquest any, el preu del platillo passa de 4 a 4,5 euros, a petició dels establiments participants, per adequar l’import a l’increment del preu dels aliments, però mantenint un preu ajustat per afavorir la participació.

‘A la tardor, Platillos!’ tanca la programació de vuit rutes gastronòmiques de la ciutat d’aquest any: la Primavera de Tapes, que té lloc durant les festes de Primavera, i sis rutes gastronòmiques, que coincideixen amb les festes majors dels barris.

Les rutes estan impulsades per l’Ajuntament de L’Hospitalet en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i el blog “L’Hospitalet Gastronòmic”, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar la gastronomia local i la consolidació de la ciutat com a destí turístic gastronòmic.

A l’acte de presentació, hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, José Antonio Alcaide; representants dels establiments participants i de les entitats col·laboradores, i el padrí de la ruta, Oriol Casals, xef i copropietari del restaurant Teòric.

 

La novena edició de la ruta bat rècord de participació d’establiments

Aquesta edició hi participen 31 establiments, entre bars, restaurants i cocteleries, que competiran amb propostes originals de cuina de temporada, tradicional o creativa, una xifra rècord de participació des de la creació de la ruta el 2014.

Al desembre, es lliuraran els premis als millors platillos de la ruta. Un jurat professional decidirà els guardons al Platillo més saborós, el Platillo més creatiu i el Platillo de millor qualitat gastronòmica.

I l’última categoria, el Platillo més popular, serà escollida pels ciutadans. Cada establiment tindrà una urna perquè els comensals votin el seu platillo preferit i, entre tots els participants, se sortejaran diferents premis oferts per les empreses col·laboradores de la ruta.

Mendo

Missatges recents

La Paeria de Lleida promou la recuperació del cultiu tradicional de la maduixa de l’Horta

La Fundació Lleida 21 de la Paeria impulsa la recuperació d’un cultiu tradicional de Lleida, com és la maduixa de…

7 minuts fa

Lleida convida a la reflexió en el Dia de la Llengua de Signes Catalana amb tallers gratuïts a l’IEI

L'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs ha presentat aquest matí els actes que se celebraran avui amb motiu del Dia…

32 minuts fa

Els dos macrodispositius contra el tràfic de drogues i armes acaben amb 29 detinguts

Els Mossos d'Esquadra han detingut 29 persones i han desmantellat tres organitzacions en el marc d'un macrodispositiu contra el tràfic…

54 minuts fa

Telefónica investiga un robatori de dades a Movistar

Telefónica està investigant un 'hackeig' de dades de clients de Movistar, segons han confirmat fonts de la companyia. En concret,…

1 hora fa

Obre una nova gelateria artesanal d’origen argentí al centre de Reus

La província de Tarragona és una de les més visitades de Catalunya durant l'estiu i això provoca que moltes marques…

1 hora fa

La Pobla de Montornès rep 873.455 euros de la Diputació de Tarragona

L’alcaldessa de la Pobla de Montornès, Yolanda Sayago, s’ha reunit aquest dimarts amb el vice-president de l’àrea econòmica de la Diputació…

1 hora fa