Andorra la Vella

Can Narcís: el local de moda a Andorra gràcies al menjar per emportar

El propietari i cuiner, Narcís Allué, té 28 anys d’experiència al sector de l’hostaleria

Can Narcís, un local ubicat al carrer Príncep Benlloc i obert des de l’abril del 2023, és un dels establiments que s’ha especialitzat en els menjars per emportar. Cada vegada són més els clients que demanen aquest tipus de productes i això acompanyat d’una proposta tradicional catalana i plats casolans, és sinònim d’èxit.

A més, l’atenció familiar del seu propietari, Narcís Allué, convida les famílies a triar la seva proposta per davant dels restaurants.  “Els clients són molt diversos, des de joves que treballen a les oficines i ‘coworking’ propers, i que busquen dinars ràpids i econòmics per emportar, com escudella o canelons, fins a famílies que demanen plats més abundants per a grups, com guisats tradicionals, arrossos o paelles” comenta Allué.

Narcís Allué s’ha especialitzat en els “dinars ràpids i econòmics per emportar”

Entre els èxits de Can Narcís es troba el fricandó, els caragols, els canelons fets a mà i les croquetes. Tal com explicava Allué, un dels punts que diferencia el seu negoci és la capacitat d’adaptar-se a les estacions de l’any. “Crec que destaquem per utilitzar productes de temporada i ajustar la nostra carta segons l’època, buscant sempre els millors ingredients de cada moment. Per exemple, a l’hivern preparem calçots, a la primavera oferim plats amb pèsols, i també treballem molt amb múrgoles. Ara, a més, he començat a demanar flors de carabassó, que faig farcides, per aprofitar al màxim el que ens ofereix cada temporada” assenyala Allué.

Per si no fos suficient, els clients que encara tenen dubtes quan arriben al local s’assabenten que el propietari compta amb 28 anys d’experiència. Allué va començar a cuinar des dels catorze anys a casa, on els seus pares tenien un negoci familiar, i després va estudiar cuina i va treballar durant deu anys en el sector de l’hostaleria abans d’obrir el seu propi negoci.

Per Narcís Allué, unes de les claus del seu local són els plats que ofereix i el preu reduït als que els ven. El cuiner és conscient que amb el pas dels anys els restaurant s’han tornat cada vegada més cars, per la qual cosa el “boca a boca” ha estat un fenomen que l’ha convertit en un dels màxims atractius gastronomics del Principat. A més, davant la campanya de Pasqua ha experimentat un increment de la demanda, el que demostra que aquesta proposta de local agrada i molt als habitants d’Andorra.

Ismael Lobo

Graduat en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Redactor de continguts d'actualitat.

Missatges recents

Granollers commemorà el 46è aniversari de les primeres eleccions municipals democràtiques

Aquest mes d'abril ha tingut 46 anys de les primeres eleccions municipals democràtiques després de gairebé 40 anys de dictadura.…

3 hores fa

Alteracions del servei a l’R2 Sud, l’R14, l’R15, l’R16 i l’R17 de Rodalies

Un tren aturat a l'estació de Sant Vicenç de Calders, al Vendrell (Baix Penedès), provoca alteracions del servei des de…

3 hores fa

L’Ateneu Juvenil de Cambrils acull la presentació del documental “Ran de mar tenia una casa”

La jove cambrilenca Laura Tarsà presentarà el documental “Ran de mar tenia una casa” el proper divendres 25 d’abril a…

3 hores fa

Vilafranca acollirà una nova edició del tradicional Mercat de Palmes i Palmons

Com cada any, els dies previs al Diumenge de Rams, Vilafranca acollirà el tradicional Mercat de Palmes i Palmons als…

3 hores fa

El Museu de Viladecans acull l’exposició “Segur que tomba”

Ca n'Amat-Museu de Viladecans acollirà des de demà dijous, dia 3, i fins al 30 d'abril l'exposició “Segur que tomba.…

3 hores fa

L’Ampolla renova la cartelleria a les illes de contenidors municipals

L'Ajuntament de l’Ampolla ha iniciat la instal·lació de nova cartelleria a totes les illes de contenidors municipals, tant soterrades com…

3 hores fa

Esta web utiliza cookies.