Tarragona es prepara per la Processó del Sant Enterrament

Tots els passos participants a la processó s'exposen a partir de les 18.30h a la Plaça del Rei

A les 4 de la tarda ha començat la recollida de misteris per part dels Armats de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang. A partir de las 19.30h, els passos participants sortiran de la Plaça del Rei per tal d’emprendre la Processó del Sant Enterrament.

La primera recollida dels passos ha estat a la Rambla Vella, amb dos passos; a la Plaça Verdaguer, amb dos passos; al tram Adrià-Roger de Llúria, on hi havia quatre passos; al tram Sant Agustí-Unió, amb cinc passos; i al carrer Unió i la Rambla Nova, amb un pas a cadascun d’aquests llocs. La segona recollida ha tingut lloc a la Part Alta, amb tres passos.

Tots els passos participants a la Processó del Sant Enterrament s’exposen a les 18.30h a la Plaça del Rei i, una hora després, sortiran de l’església de Natzaret per emprendre la processó.

La Processó del Sant Enterrament està declarada Element Patrimonial d’Interès Nacional i està organitzada per la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang del Nostre Senyor Jesucrist. Hi participen els Armats de la Sang i les dotze associacions de Setmana Santa amb un total de vint passos.