Un policia local atropella a diverses persones durant una processó

Les primeres investigacions dutes a terme apunten a un error en la conducció del vehicle policial. 

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un policia local d’Alcobendas va perdre el passat diumenge el control del seu vehicle i va atropellar a diverses persones durant una processó que se celebrava en el municipi, cap de gravetat, segons han confirmat a Europa Press fonts municipals. Els fets van tenir lloc al migdia del dia 25, durant el trasllat dels feligresos de la Verge de la Pau a la parròquia de Sant Pere Apòstol, en la qual també participava l’alcalde d’Alcobendas.

A conseqüència de l’atropellament, cinc persones van resultar ferides. Dels ferits, dos van haver de ser evacuats per ambulàncies i ingressats a l’hospital, on han estat sotmeses a proves mèdiques i observació. Aquest dimarts ja tots els atropellats es troben d’alta. Dos d’ells es troben a l’espera d’intervenció quirúrgica per fractures, ha informat el centre hospitalari a través d’un comunicat.

L’ALCALDE: “VA SER UN ERROR HUMÀ”

L’agent implicat es trobava en estat de xoc després del sinistre. Se li va realitzar la prova d’alcoholèmia, donant 0,0, i també el test de drogues, resultant igualment negatiu. “Un error humà va fer que aquest policia visqués un dels dies més trist de la seva vida”, ha apuntat l’alcalde.

Les primeres investigacions dutes a terme apunten a un error en la conducció del vehicle policial.