El Carmel celebra el premi de la Grossa de Sant Jordi sense els afortunats

El responsable de l'estanc confia en què els premiats siguin veïns del barri

L’estanc del barri del Carmel de Barcelona que ha venut el número premiat amb dos milions d’euros a la Grossa de Sant Jordi ha celebrat aquest migdia el premi. No s’hi ha desplaçat cap dels afortunats, ha explicat el ser responsable, Carles Alquezar, després de brindar amb treballadors i amics per haver repartit la fortuna. L’estanquer confia en què els guardonats siguin veïns del barri. L’estanc, ubicat al carrer Llobregós número 98, ha venut la butlleta 08766 amb el número de sèrie 02, premiat amb 2 milions d’euros. També ha repartit 50.000 euros per butlleta de 5 euros al número 08766 de qualsevol sèrie.
“De moment ningú ha passat per aquí”, ha explicat l’estanquer a l’ACN, tot assegurant que “segur que ho estan paint i vindran dilluns”. L’establiment, que ja havia tancat portes, ha obert de nou per a celebrar-ho.

Alquezar creu que els afortunats “seran gent del barri”, pel que s’ha mostrat “il·lusionat” de poder haver donat un cop de mà als seus veïns.

És la primera vegada que l’estanc del Carmel dona un premi d’aquestes característiques. “Hem estat ràpids”, ha dit el responsable fent referència al fet que es tracta d’un sorteig molt jove encara.