L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, van rebre ahir a la Torre del Llimó els responsables dels tres restaurants cambrilencs distingits amb “Sols” de la Guia Repsol: Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, del Rincón de Diego, i Joan Gómez, del Miramar. En la recepció també hi va participar Xavier Arnavat, en representació de Repsol.
L’alcalde i el regidor van felicitar els tres restauradors per aquesta distinció, que han anat renovant en les últimes edicions, i van posar en valor la seva llarga trajectòria i la seu paper cabdal en el posicionament de Cambrils com a destinació gastronòmica de referència que atrau visitants durant tot l’any.
Oliver Klein va destacar que darrera d’aquest distintiu hi ha la feina i dedicació de molts anys i ha assegurat que els guardons reconeixen el resultat de l’esforç, l’autoexigència i el saber fer que han demostrat dia a dia oferint experiències gastronòmiques d’una gran qualitat.
El regidor de Promoció, Juan Carlos Romera, va recordar que els tres establiments són negocis familiars, pioners i avançats en el seu temps, compromesos amb Cambrils, arrelats al territori i a la cuina marinera, que han sabut mantenir l’excel·lència i adaptar-se sense perdre l’essència ni l’autenticitat que els identifica.
Els “Sols” Repsol són unes prestigioses distincions que es concedeixen als millors restaurants, per reivindicar i difondre el potencial dels cuiners i cuineres que més despunten. Aquest 2022 Can Bosch ha revalidat els seus dos “Sols”, mentre que el Rincón del Diego i el restaurant Miramar han mantingut el “Sol” que ja tenien.
Aquests reconeixements valoren els restaurants tenint en compte l’experiència global del client, des que reserva taula fins que surt per la porta, incorporant criteris com l’ús de productes de proximitat, la capacitat tècnica de l’equip de sala o la coherència dels projectes, que es reflecteix tant dins de les cuines com en la posada en escena i el celler. Per això, compten amb un equip d’inspectors i inspectores d’entre 20 i 70 anys, provinents de diferents àmbits laborals, sense vinculació directa amb el sector de l’hoteleria, però amb una ampli coneixement i gust per la gastronomia.
L'arribada massiva de turistes en temporada alta pot arribar a col·lapsar alguns municipis que no tenen les infraestructures necessàries per…
“Pressionarem perquè no s'autoritzi”. La diputada dels Comuns al Congrés Aina Vidal ha assegurat que el seu grup treballarà per…
La Fira del Vi de Falset encara l'última jornada de la trentena edició amb una seixantena de cellers de les…
Sorpresa màxima dels Mossos d'Esquadra en un dels seus habituals controls a l'AP-7 per garantir la seguretat dels conductors. Segons…
Com cada estiu, la Seu d’Urgell i la comarca ofereixen programació estiuenca coordinada per institucions, entitats i serveis públics, pensada…
A partir d'aquest dilluns, 5 de maig, entra en funcionament a Barcelona una nova tramitació del permís de descàrrega nocturna…
Esta web utiliza cookies.