La Guàrdia Urbana de Reus renova la imatge de la flota de vehicles

El canvi d'imatge corporativa no només suposa un canvi visual, sinó una millora en relació a la seguretat

La Guàrdia Urbana ha començat a implantar la nova imatge corporativa que tindrà la flota de vehicles del cos municipal de seguretat, d’acord als models que han d’aplicar totes les policies locals i guàrdies urbanes de Catalunya. La nova imatge llueix ja a les tres noves motocicletes que la Guàrdia Urbana ha adquirit en el marc del procés de renovació de la flota; i s’implantarà als nous vehicles que hi ha previst comprar en els propers mesos. La resta de vehicles de la flota s’anirà adaptant a la nova imatge de manera progressiva.

El canvi d’imatge corporativa no només suposa un canvi visual, sinó una millora en relació a la seguretat, ja que s’aplica el mètode Bettenberg o patró Battenberg (escaquer blau i groc), que permet una millor visibilitat dels vehicles en els seus desplaçaments i actuacions en emergències.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i la regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, Dolors Vázquez, han vistat la comissaria central de la Guàrdia Urbana per inspeccionar les noves motocicletes que s’incorporen a la flota. En total, s’han adquirit tres motocicletes tipus trail, amb un pressupost d’adjudicació de 36.106,19 euros, i que estaran destinades principalment als serveis de patrullatge i proximitat de la Guàrdia Urbana.

La compra s’emmarca en una licitació conjunta que també ha permès adquirir dues motocicletes elèctriques, dos vehicles patrulla, i una furgoneta per al transport de persones, amb un pressupost global del contracte és de 188.509,06 euros. El contracte s’ha adjudicat a les empreses Autoforum Tarragona SA, Romauto Grup Concessionaris SL, Motobike Reus SL i Dextron SA.