Reus eleva l’oferta turística per aquesta Setmana Santa

Avatar photo

Montserrat Caelles que ha explicat que “millorem el muntatge expositiu de la Casa del Vermut i el Vi a l’Estació Enològica amb dos nous audiovisuals i a més oferim una nova visita guiada"

La regidoria de Promoció de Ciutat ha presentat l’oferta turística que s’ha preparat per a la Setmana Santa a Reus, amb una ampliació de l’oferta al voltant de l’Estació Enològica i amb una ampliació d’horaris i activitats a altres equipaments gestionats pel consistori.

La nova oferta ha estat presentada per la regidora Montserrat Caelles que ha explicat que “millorem el muntatge expositiu de la Casa del Vermut i el Vi a l’Estació Enològica amb dos nous audiovisuals i a més oferim una nova visita guiada que està maridada amb 4 dels productes del territori vinculats a la ciutat”.

«La Casa del Vermut i del Vi» de l’Estació Enològica, l’espai gestionat per l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció», té com a objectiu principal posar en valor la vinculació de la ciutat de Reus amb el vermut i destacar el valor patrimonial de l’Estació enològica i la importància de la tasca que aquesta ha desenvolupat al llarg del temps. També, orientar als visitants sobre l’oferta enogastrònica i turística de la ciutat, així com de l’entorn més proper, posicionant-se com a porta d’entrada als territoris dels vins amb Denominació d’Origen de proximitat.

Aquest és un espai polivalent ubicat la planta baixa de l’edifici central de l’Estació Enològica que es va inaugurar el mes d’abril de 2019 i ara es vol rellançar amb més oferta turística. En aquest sentit, es presenten dos nous audiovisuals: “El paisatges del vi” i “L’Estació Enològica de Reus” i una visita guiada, dirigida a públic individual, que té com a objectiu conèixer la història de l’Estació Enològica, descobrir el seu valor arquitectònic com a edifici modernista i saber per què la ciutat de Reus és la capital del vermut.

L’activitat està maridada amb 4 dels productes del territori vinculats a la ciutat – vi d’una DO de proximitat, avellana DO Reus, Oli DOP Siurana i vermut de Reus – que en el decurs de la visita es podran degustar. Les visites es realitzen cada mes, el segon i quart diumenge a les 12:00 h i tenen una durada aproximada d’una hora. El mes d’abril, i amb motiu del període de vacances de Setmana Santa, la visita es realitzarà el Divendres Sant dia 15 i el diumenge de Pasqua dia 17. És imprescindible la reserva prèvia a la pàgina web de Reus Promoció. Preu general: 10 € / Preu reduït: 8 €

Per a la realització de les degustacions durant les visites es compta amb la col3laobració de la DOP Avellana de Reus, la DOP Siurana, els productors dels vermuts de Reus i la DOQ Priorat, DO Montsant, DO Terra Alta, DO Conca de Barberà, DO Tarragona i DO Catalunya.

Aquestes millores del muntatge expositiu de l’Estació Enològica, tant els audiovisuals com la posada en marxa de les visites guiades a l’espai han estat possibles gràcies a la col·laboració de la Diputació de Tarragona que ha subvencionat el projecte de millora expositiva amb la producció dels nous audiovisuals, les inversions materials necessàries, i la proposta d’activitats culturals que s’hi desenvolupen, amb la posada en marxa de les visites guiades.

A banda d’aquestes visites extraordinàries, la «Casa del Vermut i del Vi» estarà oberta en horaris especials durant aquesta Setmana Santa, obrint al públic dimecres 13, dijous 14 , divendres 15 i dissabte 16 d’11:00 a 14:00 h i de 17:00 a 19:00 h. El diumenge 17 i dilluns 18 aquest espai romandrà obert només als matins, d’11:00 a 14:00 h. L’accés a la «Casa del Vermut i del Vi» és gratuïta.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els “actes vandàlics” marquen el segon dia de la vaga de busos a Tarragona

Notícia següent

L’Agència Nacional de Ciberseguretat d’Andorra vetllarà per les administracions, empreses i ciutadania

Notícies relacionades