Guardonen Reus Transport per garantir el servei públic de mobilitat durant la pandèmia

L’empresa municipal Reus Transport, ha estat guardonada amb un Premi Mobilicat, que atorga la revista del mateix nom

L’empresa municipal Reus Transport, ha estat guardonada amb un Premi Mobilicat, que atorga la revista del mateix nom, editada per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). Els premis tenen  l’objectiu de reconèixer la tasca que ajuntaments, organitzacions, institucions, emprenedors, entitats o empreses relacionades amb el transport públic, la mobilitat i les seves infraestructures.

 

El jurat dels premis ha acordat que, enguany, el Premi d’Honor sigui compartit entre els operadors de transport públic de Catalunya, empreses públiques i privades, així com les empreses que els presten serveis (neteja, vigilància i seguretat, manteniment, etc.) que, des de l’inici de la pandèmia han garantit la mobilitat universal, especialment en les etapes més dures dels confinaments, quan han seguit prestant el servei per a garantir la mobilitat dels treballadors essencials, de la sanitat, del comerç d’alimentació, etc.

 

L’associació ha lliurat el premi a Reus Transport, com un dels principals operadors a Catalunya; que ha estat rebut per Marina Berasategui, presidenta de l’empresa municipal.

 

L’acte de presentació i entrega dels premis 2020 té lloc el dijous 17 de desembre a les 13.00h, i es pot seguir a través del següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=99J1FUKIRIw&feature=youtu.be