Els responsables de la Cambra de Comerç de Valls i del presentador del programa divulgatiu fet per adaptar la Gran Festa de la Calçotada de Valls a les restriccions. ACN
La Gran Festa de la Calçotada de Valls s’ha transformat aquest diumenge en un programa divulgatiu sobre el fet calçotaire organitzat a la Cambra de Comerç. Aquest any, els carrers del municipi no s’han omplert de milers de persones, com és habitual, per viure l’arrencada oficial de la temporada de calçots. Tant els restauradors de l’Alt Camp com els productors s’han reinventat i han apostat per fer calçotades per emportar i per la venda en línia. “Els restaurants estaven tots plens, enguany la meitat de restaurants estan tancats i el poble està buit, l’impacte és brutal”, ha lamentat el president de l’Associació de Restauradors de Valls Joan Francesc Mira.
Des de la IGP Calçots de Valls apunten que les pròximes setmanes seran decisives per determinar com anirà la temporada i recorden que han plantat un 25% menys de cebes respecte a l’any anterior. El president de l’entitat, Francesc Xavier Amill, ha explicat que les vendes de calçots aquesta setmana s’han activat una mica més i ha apuntat que és pel fet que s’hauria d’haver celebrat l’esdeveniment gastronòmic.
En aquests moments, els hospitals de Catalunya recuperen paulatinament l'energia elèctrica a tot el territori. Els grans hospitals han recuperat…
Poc després de les 20 hores, gran part dels residents de Tarragona han recuperat l'electricitat a les seves cases. Aquest…
Aena recalca que els aeroports han estat operatius durant tota la jornada gràcies als sistemes elèctrics de contingència -tot i…
Salvador Illa espera recuperar "totalment" el subministrament elèctric al conjunt de Catalunya "en les pròximes hores". Fins aquest vespre s'ha…
L’Ajuntament de Barcelona habilitarà, com a mínim, tres poliesportius per aquelles persones que hagin de quedar-se a la ciutat per…
L'apagada generalitzada continua afectant milers de persones, però a partir de les 17 hores part del territori català ha recuperat…
Esta web utiliza cookies.