L’eritritol és un edulcorant artificial popular que es fa servir per endolcir aliments i begudes.
Malgrat això, un estudi recent ha demostrat que el seu consum podria augmentar el risc de patir atacs cardíacs i accidents cardiovasculars.
Els investigadors van analitzar més de 4.000 persones i van observar que aquells amb nivells elevats d’eritritol a la sang presentaven un risc més alt de malalties cardiovasculars.
Així i tot, l’Administració d’Aliments i Medicaments (FDA) el considera segur per al consum.
És important analitzar els edulcorants que es consumeixen i comparar-ne la naturalesa i la procedència, així com tenir en compte els sucres naturals que ja contenen alguns aliments.
La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha investit aquest divendres doctora honoris causa María Jesús Montoro, experta en el dret…
La Nit de Picapolls donarà el tret de sortida a la fira amb una vetllada dedicada a aquesta varietat autòctona de raïm…
Amb motiu de l'edició d'enguany de la Nit dels Museus, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforçarà els seus serveis de transport…
Vilanova i la Geltrú acull avui divendres la Conferència de Municipis Solidaris amb el Poble Sahrauí, convocada per FEDISSAH (Federación…
La Guàrdia Urbana ha sancionat un total de 27 conductors durant la campanya que va portar a terme entre el…
Fiscalia i les acusacions particular i pública mantenen les peticions inicials contra l'home acusat de matar la seva parella el…
Esta web utiliza cookies.