L’eritritol és un edulcorant artificial popular que es fa servir per endolcir aliments i begudes.
Malgrat això, un estudi recent ha demostrat que el seu consum podria augmentar el risc de patir atacs cardíacs i accidents cardiovasculars.
Els investigadors van analitzar més de 4.000 persones i van observar que aquells amb nivells elevats d’eritritol a la sang presentaven un risc més alt de malalties cardiovasculars.
Així i tot, l’Administració d’Aliments i Medicaments (FDA) el considera segur per al consum.
És important analitzar els edulcorants que es consumeixen i comparar-ne la naturalesa i la procedència, així com tenir en compte els sucres naturals que ja contenen alguns aliments.
L'endemà del Ple ordinari del mes de juliol, l'equip de govern ha fet una valoració de la sessió en la…
Els Bombers han desplegat 6 dotacions aèries i 19 terrestres amb un total de 74 efectius en un incendi de…
El Parc Esportiu Tàrrega acollirà el dissabte 19 de juliol a partir de dos quarts de vuit del vespre la segona edició…
La Festa del Tomàquet torna amb força i per segon any consecutiu començarà amb l’estada d’un ramat de cabres en…
Els Bombers de la Generalitat treballen en un segon incendi de vegetació a les Terres de l'Ebre, en aquest cas…
Aquest dilluns 7 de juliol, la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Sònia Hernández, ha fet una visita…
Esta web utiliza cookies.