La diferència s’explica per la presència més gran de dones en els sectors més afectats per la pandèmia de la covid-19 – les dones són el 59% dels professionals d’hostaleria; el 54% dels empleats d’administració i serveis i el 63% dels de cultura i tasques administratives-, i perquè en l’ocupació femenina hi ha més temporalitat.
La pèrdua d’afiliats durant la crisi sanitària, entre febrer i juny, va ser molt més intensa entre les dones (-3,9%) que entre els homes (-2,7%).
Aquesta “intensitat”, apunta l’estudi, és la raó per la qual les dones continuen valorant ‘anar a l’oficina’, cosa que permet separar “realment” la vida laboral de la familiar.
En canvi, els homes es mostren més disposats a anar a l’oficina per “obtenir visibilitat i possibilitats d’ascens” i es mostren “més contents i segurs” per tornar al centre de treball.
Torna el Gargar Festival. Penelles es transformarà novament des d'aquest dijous 1 al diumenge 4 de maig en l'epicentre de…
El Màster interuniversitari en Enginyeria Agronòmica, coordinat per la Universitat de Lleida (UdL), formarà especialistes en Agricultura de precisió i…
Les instal·lacions de la Guàrdia Urbana de Tarragona acolliran un curs d'instrucció d'atestats impartits per formadors de l'Institut de Seguretat…
El pròxim dijous 8 de maig, a l’Oficina de Turisme de l'Espluga de Francolí acollirà una xerrada adreçada a joves…
Cunit participarà un any més en la iniciativa europea Let’s Clean Up Europe, una campanya que se celebra arreu del continent…
Aquest dissabte, 26 d’abril, ha tingut lloc a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú l’acte de lliurament dels…
Esta web utiliza cookies.