L’Ajuntament d’Igualada i Aigua de Rigat arriben a un acord per construir 9 pisos de lloguer assequible

Aigua de Rigat es farà càrrec del cost de la construcció dels pisos i l’Ajuntament en gestionarà el lloguer a través de la Borsa d’Habitatge

L’Ajuntament d’Igualada i Aigua de Rigat han arribat a un acord per construir habitatge  de lloguer assequible a l’edifici de les antigues oficines que Aigua de Rigat té al Carrer  Comarca núm. 47 d’Igualada. L’acord ha estat presentat aquest dilluns al matí per les  tinentes d’alcalde Carme Riera i Carlota Carner acompanyades pel gerent d’Aigua de  Rigat, David Gall. 

El projecte, que serà costejat integrament per Aigua de Rigat, contempla la construcció  de 9 pisos. L’Ajuntament, a través de l’Oficina d’Habitatge Local, serà l’encarregat de  gestionar els lloguers d’aquests nou habitatges dins la Borsa de Lloguer Assequible.  

La tinenta d’alcalde, Carme Riera, ha valorat molt positivament aquest anunci “que  donarà un nou ús i rehabilitarà l’edifici ampliant el nombre de pisos de la Borsa de  Lloguer Assequible de la nostra ciutat”. Alhora, Riera ha posat de manifest que  “podrien haver estat 12 pisos i no només 9, si la proposta del govern per destinar els  baixos a pisos de lloguer assequible hagués prosperat”. 

David Gall, gerent d’Aigua de Rigat, ha explicat que “el Consell d’Administració d’Aigua  de Rigat ha apostat per aquest projecte amb la ferma voluntat de revertir en la ciutat  d’Igualada”. 

S’estima que les obres, que tindran una durada aproximada de 12 mesos, s’iniciaran a  principis del 2022 i tindran un cost aproximat d’1 milió d’euros que assumirà Aigua de  Rigat.