El mercat setmanal de Vic de dissabte 11 de setembre es farà el divendres 10

Les parades es podran ubicar a la plaça Major i a la rambla del Passeig garantint-se totes les mesures sanitàries sense necessitat de restringir la mobilitat al Passeig

El divendres 10 de setembre hi haurà, excepcionalment, mercat setmanal a Vic. Atès que el dissabte 11 de setembre és la festivitat de la Diada Nacional de Catalunya, i que és un dia festiu de no obertura comercial, s’ha decidit traslladar el mercat del dissabte a divendres 10 de setembre. Una mesura que ha estat treballada conjuntament amb marxants i paradistes.

Les parades estaran situades a la rambla del Passeig i a la plaça Major, tot i que no es comptarà amb totes les parades habituals del mercat setmanal dels dissabtes.

És per aquest motiu, que la regidora de Promoció econòmica, Comerç i Ocupació, Bet Piella, explica que no es tancarà la circulació de vehicles a la rambla del Passeig, com és habitual cada dissabte en horari de mercat, perquè es podran garantir les distàncies sanitàries entre persones i parades sense necessitat de restringir-ne l’accés.