La Mostra de Vi i Gastronomia de Cambrils celebra la 10a edició amb més oferta lúdica i showcookings

De l’11 al 13 d’octubre, l’esdeveniment omplirà el Parc del Pescador de Cambrils de degustacions de vi i gastronomia

Imatge de la presentació. Foto; Cedsida

La Mostra del Vi i Gastronomia “Cambrils, entrada al País del Vi” arriba a la seva desena edició amb més cellers, més oferta lúdica i showcookings. De l’11 al 13 d’octubre, l’esdeveniment omplirà el Parc del Pescador de Cambrils de degustacions de vi i gastronomia, tastos guiats,  tallers familiars, actuacions musicals, castells i altres activitats. La mostra, organitzada pel Patronat Municipal de Turisme de Cambrils amb el suport de la Cambra de Comerç de Reus, pretén potenciar el vi i les Denominacions d’Origen catalanes com a  binomi perfecte a la gastronomia cambrilenca. L’horari de la fira, que enguany s’ha ampliat, serà d’11 a 15 i de 18 a les 23 hores. El programa complet es pot consultar des d’aquest enllaç http://incambrils.com/pdv/programa.pdf.

En aquesta desena mostra es podran degustar una gran varietat d’excel·lents vins que aportaran 25 cellers (6 més que l’any passat) de les diferents D.O de la demarcació. Les tapes i degustacions gastronòmiques aniran a càrrec dels restaurants Can Bosch, Taller 9, Petit Vegan, Plan B, El Tamboret, Factory Burguers, M’Art, La Stiva i Daniel Salinas, juntament amb l’associació gastronòmica Societas Coqvinària de Cambrils, que s’encarregarà dels showcookings de diumenge. A més, per primera vegada la mostra inclourà la final del Vermuting, que comptarà amb la participació de Miramar, Rincón de Diego, l’Original Experiències Gastronòmiques, Mar del Priorat, Ches Burger i Estival Eldorado Resort.

Els cellers

Els cellers participants de la desena edició són Molí de Rué (D.O Tarragona), Alimara (D.O Terra Alta i D.O Cava, Sabaté Franquet (DOQ Priorat), Altavins (D.O Terra Alta), Pedrola-Camí de Sirga (D.O Tarragona); Sant Josep Vins (D.O Terra Alta i DO Catalunya); Bernaví (D.O Terra Alta), Biopaumerà (Vins ecològics de la D.O Terra Alta), Ronadelles (DO Montsant, Catalunya, Cava i DOQ Priorat), Vilarnau (DO Cava); Anguera Domènech  (DO Montsant); Bodegues Visendra (DO Catalunya); Rosa Maria Torres (DO Conca de Barberà); Torelló Viticultors (Corpinnat); Suñer  (DO Tarragona); Bielsa Ruano (DO Terra Alta), Prior-Pons (DOQ Priorat) Mas Bella (DO Tarragona), La Farinera Vins (DO Tarragona); Maset (DO Catalunya, DO Cava) Celler Carles Andreu (DO Conca de Barberà, D.O Cava); Celler Aixalà (DOQ Priorat) Merum Priorati (DOQ Priorat), Cellers Cesca Vicent (DOQ Priorat i Cellers Blanch (D.O Tarragona i DOQ Priorat)

Com cada any, les persones visitants podran gaudir també dels tastos guiats de vi programats per les dues primeres tardes i que enguany estaran maridats amb la gastronomia que s’ofereix al recinte de la fira.