El xef Joan Llaberia, del restaurant cambrilenc L’Original Experiències Gastronòmiques, va participar ahir a la final de la tretzena edició del Concurso Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de Valladolid.
Llaberia es va presentar amb l’elaboració “This is Cambrils, una recepta basada en productes del mar amb una presentació molt marinera. Es tracta d’una deconstrucció de suquet de rajada amb tàrtar d’escamarlans i perles d’oli, crema d’eriçó, alga kombo fregida, fesols i allioli.
La tapa no va aconseguir premi però el fet de participar-hi ja és un èxit i una oportunitat per promocionar Cambrils com a destinació gastronòmica. És la primera vegada que un restaurant de Cambrils es presenta a aquest concurs, després que la tapa fos seleccionada d’entre gairebé 1.500. Cal tenir en compte que només 47 propostes de tot l’Estat van arribar a la final.
A més, cada restaurant seleccionat està agermanat amb un restaurant de Valladolid en el que durant tota una setmana la tapa s’oferirà als clients.
El concurs és professional i completa l’espai de cuines, escenari i jurat, amb zona expositiva. Enguany per primer cop s’ha convocat el concurs internacional amb presència de cuiners dels cinc continents.
L'Audiència de Lleida ha condemnat aquest dijous a 4 anys de presó l'acusat d'intentar matar a ganivetades un company de…
La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, ha anunciat aquest dijous que la reducció de la jornada laboral fins…
La Cambra de Comerç de Barcelona incorpora la immobiliària Colonial com a nou soci institucional, una nova aliança emmarcada en…
Carreteres de l'Estat repararà el paviment d'un tram de set quilòmetres de l'autovia A-27, al seu pas pels termes municipals…
Sota el lema «SuperWoman, força sense límits», el proper 17 de maig, l’Ajuntament de Terrassa, mitjançant el Servei d'Esports, organitza…
Amb motiu del Dia nacional del Conveni relatiu als drets de les persones amb discapacitat de les Nacions Unides, que…
Esta web utiliza cookies.