El xef Joan Llaberia, del restaurant cambrilenc L’Original Experiències Gastronòmiques, va participar ahir a la final de la tretzena edició del Concurso Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de Valladolid.
Llaberia es va presentar amb l’elaboració “This is Cambrils, una recepta basada en productes del mar amb una presentació molt marinera. Es tracta d’una deconstrucció de suquet de rajada amb tàrtar d’escamarlans i perles d’oli, crema d’eriçó, alga kombo fregida, fesols i allioli.
La tapa no va aconseguir premi però el fet de participar-hi ja és un èxit i una oportunitat per promocionar Cambrils com a destinació gastronòmica. És la primera vegada que un restaurant de Cambrils es presenta a aquest concurs, després que la tapa fos seleccionada d’entre gairebé 1.500. Cal tenir en compte que només 47 propostes de tot l’Estat van arribar a la final.
A més, cada restaurant seleccionat està agermanat amb un restaurant de Valladolid en el que durant tota una setmana la tapa s’oferirà als clients.
El concurs és professional i completa l’espai de cuines, escenari i jurat, amb zona expositiva. Enguany per primer cop s’ha convocat el concurs internacional amb presència de cuiners dels cinc continents.
Avui el col·loqui, ‘TMB orgull per la diversitat’, format per treballadors i treballadores del col·lectiu LGBTI de l’organització ha donat…
La família de Josep Lluís Ortega Monasterio, el compositor de l'havanera 'El meu avi', creu que l'Ajuntament de Palafrugell "censura"…
Un home de 34 anys ha mort aquest dijous després de patir un cop de calor mentre feia una ruta…
El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i la Fundació Pimec han signat un acord de col·laboració estratègic…
El Saló de Sessions ha acollit aquesta tarda la constitució formal de la Taula del Foment de l’Ús Social del…
Tot i ser la darrera parròquia en formar-se, centenes de persones formen part de la història d'Escaldes-Engordany, una història que…
Esta web utiliza cookies.