L’equip espanyol, capitanejat pel xef calafellenc Jordi Guillem, s’ha proclamant subcampió mundial de gelateria, en la Coppa del Mondo que s’ha celebrat els darreres dies a Rímini (Itàlia). En una competició molt disputada i de gran dificultat tècnica, l’equip espanyol ha assolit la segona posició, per darrera de França i per davant d’Austràlia.
Jordi Guillem, del Restaurant Lo Mam, ha liderat un equip format per Marc Balaguer, Adolfo Romero, José Marcos Candela i Miguel Señoris.
Guillem ha explicat que el segon lloc en un campionat mundial mostra la categoria dels gelaters espanyols, però també que suposa un aparador mundial per a promocionar la qualitat del seu treball. “És una tarja de presentació d’altíssim nivell en tots els fòrums i mercats de turisme i gastronomia”, ha dit.
Entre les proves que l’equip liderat per Guillem ha hagut de superar, hi ha hagut la preparació d’un plat salat amb gelat, una tarda, una escultura en gel, una figura de sucre, una copa gelada, uns snacks dolços i una creació improvisada amb ingredients facilitats per l’organització.
El passat 16 de gener Alba Bou va agafar el relleu de Lluís Mijoler a l’alcaldia del Prat de Llobregat.…
El comú d'Ordino organitzarà una fira sobre el vermut per dinamitzar els pobles de la part alta de la parròquia.…
Sant Jordi torna, aquest any amb la previsió de vendre més de set milions de roses. La diada, que cau…
Una persona ha resultat ferida greu per arma blanca en el transcurs d'una baralla que ha tingut lloc aquest Dilluns…
La diada de Sant Jordi és una de les que més aboquen la ciutadania al carrer encara que sigui una…
La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) ha activat aquest dimarts al migdia l'escenari 1 d'emergència de la presa de Rialb dins…
Esta web utiliza cookies.