Categories: Uncategorized @ca

Els sis restaurants amb Sol Repsol de Tarragona ja formen part del Consell d’Experts de l’AEHT

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la complicitat de Repsol, ha presentat avui dimarts 3 de desembre l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels sis restaurants guardonats amb la distinció Sol Repsol de la Província.

Fins al moment formaven part del Consell d’Experts els 5 restaurants amb Estrella Michelin de la província i el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Però l’Associació d’Hostaleria de Tarragona ha volgut, amb aquesta iniciativa, atorgar també protagonisme als establiments guardonats amb la distinció Sol Repsol. 

Els dos nous membres que avui s’han adherit al Consell d’Experts són Ana Ruiz del Restaurant AQ i Joan Gómez del Restaurant Miramar. Arnau Bosch de Can Bosch, Ruben Antonio Campos d’El Rincón de Diego, Jeroni Castell de Les Moles i Fran López del Villa Retiro són els representants dels quatre establiments amb Estrella Michelin que ja formaven part del Consell d’Experts, juntament amb l’Antic Molí, que avui també han estat presents a l’acte com a establiments doblement guardonats amb aquest segell de qualitat que és el Sol Repsol.

“Avui és un dia molt especial perquè ampliem el consell incorporant 2 nous Sols Repsol”,  comenta Francesc Pintado, president de l’AEHT, qui ha volgut agrair a Repsol l’aposta per la gastronomia de qualitat al territori. 

Josep Bertran, responsable de comunicació i Relacions externes de Repsol  i Francesc Pintado, han fet entrega de la ja mítica jaqueta de cuina de l’AEHT a l’Ana i el Joan, com a mostra de benvinguda a un consell que actualment està format per vuit personalitats destacades i representatives de l’excel·lència del sector de la gastronomia i la restauració a la Província de Tarragona. 

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb les quatre estrelles Michelin de la Província de Tarragona i amb el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 600 socis que en formen part.

Així doncs, l’AEHT amb la complicitat de Repsol, ha volgut seguir ampliant i enfortint el Consell d’Experts amb l’incorporació de dos restaurants de referència que representen i reforcen la qualitat del sector a la província. 

Ana Ruiz i Joan Gómez han agraït a Repsol i l’AEHT la confiança depositada en el seu establiment i el reconeixement que atorguen a la seva feina. 

Els Sols Repsol són les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país. Símbol d’excel·lència culinària i mostra del vincle i del recolzament de Repsol a la gastronomia d’Espanya i Portugal, i avui també a l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona.

 

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Bona afluència de gent i èxit en les activitats de la 3a edició del Motand

La tercera edició del Motand ha tornat a omplir d’activitat les avingudes Santa Coloma i Enclar al llarg de tot…

1 hora fa

Torredembarra aprova el projecte de reurbanització del carrer dels Filadors

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Torredembarra va aprovar aquest dilluns, 23 de juny, el projecte de reurbanització del carrer…

2 hores fa

Identificat un home a Vic per llançar gas pebre contra una desena de persones

Una desena de persones van requerir atenció mèdica aquest dissabte al vespre a la plaça de la Catedral de Vic,…

2 hores fa

Detingut un lladre per robar una motocicleta i a l’interior d’un cotxe a Barcelona

Els agents de la secció de platges de la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut aquest dissabte una persona pel…

2 hores fa

Salou activa la Plataforma de Ciutat com a peça clau del projecte Smart Turístic

Salou fa un pas decisiu en el desplegament del projecte Salou Smart Turístic amb la recepció i posada en marxa de la Plataforma…

3 hores fa

Puigcerdà ja ho té tot a punt per celebrar la XXIX Setmana Cultural del Roser

Puigcerdà acollirà del 27 de juny al 13 de juliol la 29a Setmana Cultural del Roser, dues setmanes d’activitat cultural on,…

3 hores fa

Esta web utiliza cookies.