El pròxim 26 de gener arrenca la segona edició del cicle de seminaris de cuina per a professionals “Cuinem Talent”, que organitzen els ajuntaments de Tremp i de Sort en el marc del programa Treball a les Comarques.
La bona acollida que va tenir la primera convocatòria del cicle ha portat a organitzar aquest nou programa que incorpora una cinquena sessió i que continua girant entorn dels aliments i la producció agroalimentària de proximitat.
En aquesta ocasió, el cicle es concreta en cinc sessions monotemàtiques que tindran lloc quinzenalment a l’Espai Taller de la Pobla de Segur:
“Cuinem Talent” sorgeix de la voluntat de posar en valor la producció agroalimentària i estretir el seu lligam amb la restauració, a més de contribuir a fer visible el talent del territori i afavorir la cooperació entre empreses de les dues comarques.
375 alumnes de 5è de primària de les escoles Badalonès; Ítaca, Joan Coret; Llorens Artigas;…
Cunit comença a rebre avui les primeres aportacions de sorra procedent del Port de Coma-ruga,…
El Congrés dels Diputats ha descartat aquest dimarts la presa en consideració d'una proposició de…
Una persona ha resultat ferida de caràcter greu i cinc més han sofert lesions de…
La Paeria de Lleida ha iniciat el procés per a la redacció del Pla de…
Per impulsar la moto elèctrica compartida a la metròpolis de Barcelona, l’AMB ha publicat avui,…
Esta web utiliza cookies.