Categories: Pirineus

L’Escola d’Hoteleria del Pallars celebra les segones Jornades gastronòmiques

Amb la voluntat que els alumnes de l’Escola d’Hosteleria del Pallars coneguin els productes que es fan al Pallars Sobirà i al Pallars Jussà i com els cuiners professionals dels restaurants els incorporen a les seves cartes, s’han organitzat les II Jornades gastronòmiques. Des d’aquest dilluns i fins al 4 de febrer se celebraran un total d’onze ponències. Els encarregats d’inaugurar les Jornades han estat els productors de pollastres ecològics Torre d’Erbull (Pallars Jussà) i Arnau París, guanyador del programa MasterChef de TVE amb orígens a la Vall de Meià (Noguera). Aquestes Jornades també serveixen perquè els professionals de la zona coneguin els alumnes i els puguin incorporar a treballar als seus establiments.

Miquel Madrigal, cap d’estudis de l’Escola d’Hostaleria del Pallars, ha explicat que van crear les Jornades per posar en contacte els productors, els cuiners i els alumnes per crear sinergies entre tots ells.

Madrigal ha dit que ja a les primeres Jornades el resultat va ser molt bo i 5 alumnes de l’Escola van acabar treballant amb cuiners que van participar en les jornades el curs anterior.

L’alumne André Fernández ha reconegut treure’n molt profit d’aquestes jornades i conèixer productes com els pollastres de la Torre d’Erbull que es fan al territori i desconeixia.

Fins al 4 de febrer passaran per l’Escola de l’Institut Hug Roger III, set cuiners i tres productors.

Tags: Pallars
ACN

Missatges recents

Lax’n’Busto, el retorn més esperat a la Festa Major del Vendrell: “Ens fa molta il·lusió tocar a casa, al nostre bressol”

Aquesta tarda, la Sala Polivalent de l’EMMPAC ha estat l’escenari d’una roda de premsa especialment emotiva i carregada de simbolisme…

3 minuts fa

Una nova incidència a Cubelles obliga a suspendre els trens regionals del sud

Una nova incidència al servei ferroviari de Catalunya que ha tingut lloc a la subestació elèctrica de Cubelles (Garraf) ha…

3 minuts fa

‘Oh My God’ aterra a la platja de Calafell amb una innovadora proposta gastronòmica

Amb l'arribada imminent de l'estiu, el municipi de Calafell es prepara per a una de les temporades més importants de…

10 minuts fa

Tarragona Ràdio s’apaga quan més la necessitàvem: una ciutat sense informació durant l’apagada

L’apagada elèctrica que ahir va afectar la península Ibèrica va posar a prova la capacitat de resposta de les institucions,…

18 minuts fa

La Diputació impulsa el debat sobre la planificació urbana al Camp de Tarragona

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus acull la sessió “L'urbanisme en el disseny de l'àrea metropolitana”, que…

26 minuts fa

Allfunds i Andbank consoliden la seva presència al Brasil

Allfunds i Andbank han signat un acord vinculant per a l'adquisició per part d’Allfunds d’Andbank Distribuidora de Títulos e Valores…

56 minuts fa

Esta web utiliza cookies.