Ja s’estan portant a terme les obres per instal·lar una xarxa de calor amb biomassa a la zona esportiva municipal de la Seu amb la construcció d’una nova edificació annexa al costat oest de l’edifici del pavelló poliesportiu, on quedarà ubicada una caldera que alimentarà el Palau d’Esports, el Pavelló Poliesportiu, la Pista Polivalent i els vestidors del Camp de Futbol.
Aquesta caldera de biomassa permetrà substituir la generació de calefacció i l’aigua calenta sanitària que actualment consumeixen aquests equipaments a través de sistemes amb combustibles gasosos, gasoil o electricitat.
El combustible que s’utilitzarà serà estella forestal, preferentment estella de proximitat amb l’objectiu de garantir la minimització de la petjada de carboni produïda en el seu transport.
Les obres les porta a terme l’empresa local Instal·lacions Vilana, SL, per un import de 359.117,26€ (IVA inclòs).
Paral·lelament, la brigada municipal d’obres està realitzant obres de manteniment i millora al recinte de la piscina municipal per tal de deixar-la a punt per la propera temporada d’estiu.
Concretament, s’estan fent arranjaments a la zona de platja just damunt de l’entrada (taquilla) d’aquesta instal·lació aquàtica per tal d’evitar filtracions detectades.
La piscina obrirà les seves portes el dissabte 14 de juny.
Un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona fora de servei va evitar un accident al centre de Tarragona després…
Vivim massa pendents del passat o del futur i “no som conscients dels petits moments de la vida”. De fet,…
L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, va visitar ahir l’experiència de lleure educatiu universal Patis Vius que s’ha iniciat aquest mes a…
El Comú d'Escaldes-Engordany ha pres la decisió de cancel·lar una de les exposicions programades per aquests dies pel nivell d'alerta…
La sala La Gòtika de l’Institut d’Estudis Ilerdencs acull des d’ahir dijous i fins al 20 de juliol l’exposició ‘Drive’,…
L’Ajuntament de Creixell ha donat llum verda a un nou projecte que preveu la construcció d’un nou equipament municipal destinat…
Esta web utiliza cookies.