Avui divendres 16 d’octubre arrenca una edició diferent de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell. I és que aquest certamen mil·lenari s’ha hagut de reinventar davant l’evolució de la pandèmia -que ha impedit celebrar una fira presencial- per a poder seguir posant en valor els formatges artesans del Pirineu, el seu emblema.
Així, la Fira de Formatges Artesans del Pirineu fa un pas endavant i a partir d’avui mateix, coincidint amb la data d’inici de celebració de la Fira de Sant Ermengol, ofereix a través d’un canal de YouTube propi, vinculat al web www.firasantermengol.cat tres tastos guiats de formatges, a càrrec del gastrònom Pep Palau, una recepta de cuina, a càrrec de Diego Alias, del Restaurant Ca l’Amador de Josa del Cadí, i un taller d’elaboració de formatge a càrrec de Carme Mora, de l’Espai de Tast Mas d’Eroles d’Adrall.
Aula de tast online
Els 5 vídeos per a poder fer un tast online de formatges artesans de vaca, cabra i ovella, així com els dos tallers de cuina de formatge es poden trobar ja en els següents enllaços:
En el marc de cadascuna de les propostes que es poden trobar al web, es pot consultar:
Al llarg de l’any, i de manera periòdica, la Fira de Sant Ermengol anirà ampliant el nombre de tastos que es podran seguir des del seu web i el seu canal Youtube.
Aquesta tarda ha tingut lloc a l’Ajuntament de Badalona un acte d’homenatge i reconeixement a…
Els dies 10, 11 i 12 de maig la ciutadania està convidada a gaudir d'una nova…
La cap de llista de Junts + Puigdemont x Catalunya a Lleida, Jeannine Abella, ha…
La setmana passada van començar a prestar els seus serveis les 6 persones contractades en…
La inscripció per a les Estades esportives d’estiu a Sitges es tancarà el pròxim 12…
Aquest dijous 9 de maig se celebrarà la tradicional Fira de Sant Ponç que organitza…
Esta web utiliza cookies.