Tornen les “Jornades Gastronòmiques del Calamar” de Salou

Els establiments són els següents: El Totxo Taverna (c. Barcelona, 40); Taberna El Tirador (c. Ciutat de Reus, 1); Restaurant El Galeon (c. Valls, 8); O Mar Restaurant (av. Carles Buïgas, 29); Restaurant Castillo de Javier (av. Carles Buïgas, 29); Restaurant Cook and Travel (c. Llevant, 5); Restaurant Deliranto (c. Llevant, 7); Malapecora Restaurant (Via Augusta, 14); Asador Córcega Restaurant (c. Major, 31); Restaurant D’Albert (Espigó del Moll, s/n); Casa Soler (av. de la Diputació, 197); 4R Casablanca (passeig Miramar, 12); i Bufacaldos (passeig Miramar, 40).

L’alcalde Pere Granados ha recordat que “el calamar té una gran tradició a Salou”, atès que “és la festa més antiga amb la què compta el municipi, en el marc d’un concurs”. També ha fet referència al gran salt qualitatiu de l’oferta gastronòmica de Salou, dient que “la nostra restauració ofereix una cuina molt atractiva i una oferta gastronòmica de primer nivell, que ens posiciona com a referent”.

Per la seva banda, el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, Pep Moreno, ha explicat que “al voltant de Salou tenim un territori increïble que té de tot”, pel que fa als productes de proximitat i de qualitat; i ha esmentant que “la província de Tarragona té la concentració més alta d’Europa de les denominacions d’origen de vi i la concentració més alta d’Europa de Denominacions d’Origen de producte i d’Indicacions Geogràfiques Protegides, d’alta qualitat”.

Per acabar, Moreno ha explicat que enguany, “hem fet la versió del programa de les jornades en un llibret de paper, per tal que la població el pugui tenir a casa com una font de consulta, i elaborar, d’aquesta manera, les receptes”. 

El regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, s’ha felicitat per poder tornar a gaudir d’aquest esdeveniment, “que combina la potent oferta gastronòmica de Salou, amb una tradició tan arrelada a casa nostra com és la Festa del Calamar”. Tot plegat, ha indicat, “creant un producte turístic amb valor afegit, que ajuda a desestacionalitzar i a que la gent s’animi a venir a Salou a gaudir d’aquest esdeveniment gastronòmic”.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

L’Hospitalet celebra el seu centenari amb un pregó en clau femenina

L’Hospitalet ha fet cent anys com a ciutat i, com no podia ser d’una altra manera, les Festes de Primavera…

5 hores fa

Rubén Viñuales presideix la presentació de la 30a Fira del Vi de Falset al sector turístic de Tarragona

L'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presidit aquest vespre la presentació de la 30a Fira del Vi de Falset al…

5 hores fa

L’Aparcament Municipal Torroja rebaixa el preu màxim diari

El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona ha aprovat avui, 24 d'abril, les noves tarifes per a…

5 hores fa

Mor amb 28 anys la influencer Vanessa Konopka després de mesos sense poder tornar a casa

El món de les xarxes socials torna a plorar la mort d’una de les seves protagonistes. Vanessa Konopka, alemanya de 28…

5 hores fa

Fira d’Abril i Dia de la Dansa al Port de Segur de Calafell

El Port de Segur de Calafell acollirà aquest proper cap de setmana dues activitats de les més importants de l’any…

6 hores fa

El Mercat del Carrilet de Reus estrena imatge per al cicle de primavera

Nova campanya per promocionar les activitats de dinamització del Mercat del Carrilet que s'estrena coincidint amb el cicle de primavera.…

6 hores fa

Esta web utiliza cookies.