L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, i l’AEH Salou inicien el curs amb unes noves jornades gastronòmiques, enfocades a promocionar un saborós producte de mar, amb un alt valor gastronòmic i nutritiu i, al mateix temps, a allargar la temporada. La iniciativa està batejada com ‘Del mar a la taula: peix blau!’
Un total de 10 restaurants participants de la capital de la Costa Daurada serviran degustacions elaborades amb peix blau, com la tonyina, la breva, la sardina, el seitó, el sorell, l’areng, el verat, el bis, la boga, el salmó, el moll de roca, l’anguila, el congre, el peix espasa, la ratlla, el verat d’ull gros, el besuc blanc o el turbot. Una oferta maridada amb una copa de vi o cava Raventós Codorniu, a un preu de 6 €. Una gran varietat que permet recrear el millor del mar, al plat.
Cada establiment proposarà, del 16 al 19 de setembre, ambdós inclosos, entre una i tres degustacions diferents. L’horari de la promoció és de 20 a 22.30 h, aproximadament.
Amb motiu de la propera gala dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2024-2025 el dissabte 7 de juny a les…
El projecte RUMIAR, que treballa per crear un mosaic agroforestal a les Muntanyes de Prades fomentant-hi la ramaderia extensiva i…
Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes de 29, 33, 39 i 45 anys amb antecedents, com a presumptes autors…
El delegat dels Serveis Territorials del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Joan Castor Gonell, ha comparegut…
Els gelats són un dels productes més característics i consumits a l'estiu. En especial, les poblacions costaneres troben en aquests…
L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha tret pit aquest dimecres de la feina feta durant la primera part del seu…
Esta web utiliza cookies.