Salou

Salou impulsa la Costa Daurada amb la iniciativa ‘Del mar a la taula: peix blau!’

Aquesta oferta gastronòmica estarà disponible del 16 al 19 de setembre en un total de 10 restaurants

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, i l’AEH Salou inicien el curs amb unes noves jornades gastronòmiques, enfocades a promocionar un saborós producte de mar, amb un alt valor gastronòmic i nutritiu i, al mateix temps, a allargar la temporada. La iniciativa està batejada com ‘Del mar a la taula: peix blau!’

Un total de 10 restaurants participants de la capital de la Costa Daurada serviran degustacions elaborades amb peix blau, com la tonyina, la breva, la sardina, el seitó, el sorell, l’areng, el verat, el bis, la boga, el salmó, el moll de roca, l’anguila, el congre, el peix espasa, la ratlla, el verat d’ull gros, el besuc blanc o el turbot. Una oferta maridada amb una copa de vi o cava Raventós Codorniu, a un preu de 6 €. Una gran varietat que permet recrear el millor del mar, al plat.

Cada establiment proposarà, del 16 al 19 de setembre, ambdós inclosos, entre una i tres degustacions diferents. L’horari de la promoció és de 20 a 22.30 h, aproximadament.

Els restaurants participants i les seves degustacions són:

  • Cook and Travel: Brioix de seitons fregits, amb vinagreta de cítrics; tàrtar de sardina amb ‘ajoblanco’ d’avellanes; i coca de tonyina a baixa temperatura amb tomàquet confitat i gelat d’alfàbrega.
  • Huma: Coca de verat en textures amb tomàquet i terra de llardons.
  • La Gresca: Cracker d’espelta amb crema d’alvocat, ceba, tomàquet i salmó fumat.
  • Lara: Tataki de peix espasa, marinat sobre una base de cuscús i ous d’arengada.
  • Lunattic: Clotxa Burger: Mini panet de pages, escalivada al foc, olivada, salsa de fesols i all negre, amb burger casolana de peix blau.
  • MRKT de Edu Cuesta: ‘Taco’ de salmó: Coca de blat amb tàrtar de salmó, alvocat, mango i la seva maionesa. A més, dau de tonyina amb tempura de cigrons, amb la nostra salsa tacoyaki. I verat brasejat amb mongetes de Santa Pau i alls tendres.
  • Thai Salou: Seitons arrebossats amb melmelada de tamarinde i escalunyes.
  • Asador Córcega: Tonyina del Cantàbric, acompanyada de textures de ceba.
  • Castillo de Javier: Filet d’Akami amb parmentier de patata trufada i foie. A més, escabetx de cítrics amb verat i gelat de coco i mango. I torrada d’anxoves del Cantàbric, amb vinagreta a la jardinera.
  • El Toxo Taverna: Seitons “El Totxo”.
Ismael Redacció Lobo

Missatges recents

El Teatre Tarragona acollirà la 35a edició dels Premis Literaris

Amb motiu de la propera gala dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2024-2025 el dissabte 7 de juny a les…

2 minuts fa

El projecte RUMIAR posarà en valor els productes de les Muntanyes de Prades

El projecte RUMIAR, que treballa per crear un mosaic agroforestal a les Muntanyes de Prades fomentant-hi la ramaderia extensiva i…

3 minuts fa

Detenen quatre membres d’una banda criminal que van robar 14.000€ a un club d’Igualada

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes de 29, 33, 39 i 45 anys amb antecedents, com a presumptes autors…

6 minuts fa

L’ampliació de l’hospital perdrà l’aparcament subterrani que s’havia previst

El delegat dels Serveis Territorials del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Joan Castor Gonell, ha comparegut…

10 minuts fa

Alerta generalitzada per l’increment dels preus dels gelats aquest estiu

Els gelats són un dels productes més característics i consumits a l'estiu. En especial, les poblacions costaneres troben en aquests…

19 minuts fa

Collboni treu pit en l’equador del mandat de les millores en la neteja, la seguretat i l’accés a l’habitatge

L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha tret pit aquest dimecres de la feina feta durant la primera part del seu…

26 minuts fa

Esta web utiliza cookies.