La Ciutat de Tarragona

Sabor Salou: rècord d’assistència i èxit gastronòmic en la dotzena edició

Segons una primera estimació, es calcula que es poden haver servit unes 75 mil racions i degustacions, en els tres dies de la fira

‘Sabor Salou’ ha batut tots els rècords d’assistència a l’edició d’enguany, la dotzena des que va néixer, sobrepassant els 45.000 visitants, segons les primeres estimacions, pel que fa a resultats. El balanç és molt positiu i l’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, ha mostrat la seva satisfacció pels resultats obtinguts.

En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados ha definit ‘Sabor Salou’ com “un important esdeveniment que, a banda dels residents, rep visitants d’arreu de Catalunya i també de fora, i aquesta exposició gastronòmica i culinària ens identifica com a municipi turístic, amb una àmplia oferta cada cop més desestacionalitzada i més potent”. En aquest sentit, ha agraït “la feina ben feta” de tot el sector de la restauració, “la seva implicació i el seu compromís” per reforçar la marca Salou.

Per la seva part, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, fa un balanç molt positiu pel que fa a nombre de visitants, unes xifres molt altes, ha dit. També ha destacat les diferents activitats, que “han tingut molta acceptació i molt bona recepció”; i els expositors “han aportat més visions diferents de l’àmplia oferta gastronòmica i de restauració de Salou”.

Des de divendres, 3 de maig, i fins aquest diumenge, dia 5, el passeig Jaume I ha estat l’escenari d’un veritable festival gastronòmic, amb animació, música i activitats relacionades amb el món culinari i vinícola, que han mostrat la qualitat de l’oferta gastronòmica de Salou, així com la seva diversitat i la professionalitat dels establiments participants i les persones que hi treballen.

Més d’una cinquantena d’establiments han treballat intensament i s’han donat a conèixer els millors productes de proximitat amb Denominació d’Origen Protegida del territori, així com carns, peixos i mariscos frescos; arrossos, fideuades, montaditos, vins i olis del territori, cerveses artesanes i altres begudes. Enguany, s’ha fet una aposta clara per l’enologia.

Segons una primera estimació, es calcula que es poden haver servit unes 75 mil racions i degustacions, en els tres dies de la fira. De cara a l’any 2025, ‘Sabor Salou’ té, també, molt bones expectatives d’èxit, atès que el sector està creixent a Salou i el coneixement del mateix per part del públic, per la qual cosa tot convida a pensar que la propera edició batrà rècords, com succeeix des que es va retornar a les xifres normals, d’abans de la pandèmia del Covid.

Tags: Salou
MinervaPacheco

Missatges recents

Santa Coloma presenta la nova contracta de neteja

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Mireia González, ha presentat aquest matí a la Plaça de la Vila la nova contracta de…

9 segons fa

Els militants d’ERC Barcelona decideixen: Baró o Camacho

Els militants d'ERC a Barcelona estan votant telemàticament des de les 10 del matí per escollir la nova direcció de…

22 minuts fa

VÍDEO | Un incendi crema en una industria de Can Tunis

Aquest matí, a les 11.33 h, els serveis d’emergències 112 ha rebut l’alerta d’un incendi en una gran pila de…

40 minuts fa

Barcelona activa l’emergència humanitària per mobilitzar 300.000 € per al Sudan

L'Ajuntament de Barcelona ha activat l'instrument d'emergència humanitària per mobilitzar 300.000 euros que serviran per finançar projectes d'ajut humanitari al…

51 minuts fa

La víctima mortal de l’accident de l’AP-7 és un veí de Calafell de 49 anys

La víctima mortal de l’accident de trànsit d’aquest divendres a l’AP-7 a l’altura de Martorell (Baix Llobregat) és un home…

1 hora fa

Silenci i emoció en l’últim adeu al papa Francesc a la plaça Sant Pere

L’emoció i el silenci han regnat aquest dissabte a la plaça Sant Pere, plena de gom a gom, durant el…

1 hora fa

Esta web utiliza cookies.