La Ciutat de Tarragona

Sabor Salou: rècord d’assistència i èxit gastronòmic en la dotzena edició

Segons una primera estimació, es calcula que es poden haver servit unes 75 mil racions i degustacions, en els tres dies de la fira

‘Sabor Salou’ ha batut tots els rècords d’assistència a l’edició d’enguany, la dotzena des que va néixer, sobrepassant els 45.000 visitants, segons les primeres estimacions, pel que fa a resultats. El balanç és molt positiu i l’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, ha mostrat la seva satisfacció pels resultats obtinguts.

En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados ha definit ‘Sabor Salou’ com “un important esdeveniment que, a banda dels residents, rep visitants d’arreu de Catalunya i també de fora, i aquesta exposició gastronòmica i culinària ens identifica com a municipi turístic, amb una àmplia oferta cada cop més desestacionalitzada i més potent”. En aquest sentit, ha agraït “la feina ben feta” de tot el sector de la restauració, “la seva implicació i el seu compromís” per reforçar la marca Salou.

Per la seva part, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, fa un balanç molt positiu pel que fa a nombre de visitants, unes xifres molt altes, ha dit. També ha destacat les diferents activitats, que “han tingut molta acceptació i molt bona recepció”; i els expositors “han aportat més visions diferents de l’àmplia oferta gastronòmica i de restauració de Salou”.

Des de divendres, 3 de maig, i fins aquest diumenge, dia 5, el passeig Jaume I ha estat l’escenari d’un veritable festival gastronòmic, amb animació, música i activitats relacionades amb el món culinari i vinícola, que han mostrat la qualitat de l’oferta gastronòmica de Salou, així com la seva diversitat i la professionalitat dels establiments participants i les persones que hi treballen.

Més d’una cinquantena d’establiments han treballat intensament i s’han donat a conèixer els millors productes de proximitat amb Denominació d’Origen Protegida del territori, així com carns, peixos i mariscos frescos; arrossos, fideuades, montaditos, vins i olis del territori, cerveses artesanes i altres begudes. Enguany, s’ha fet una aposta clara per l’enologia.

Segons una primera estimació, es calcula que es poden haver servit unes 75 mil racions i degustacions, en els tres dies de la fira. De cara a l’any 2025, ‘Sabor Salou’ té, també, molt bones expectatives d’èxit, atès que el sector està creixent a Salou i el coneixement del mateix per part del públic, per la qual cosa tot convida a pensar que la propera edició batrà rècords, com succeeix des que es va retornar a les xifres normals, d’abans de la pandèmia del Covid.

MinervaPacheco

Missatges recents

Ferit un home per arma de foc en un hotel a Segur de Calafell

Un home ha resultat ferit aquest dissabte a la tarda possiblement per arma de foc…

12 hores fa

Ferit un home en bolcar el seu tractor

Un home de 47 anys ha resultat ferit aquest dissabte en bolcar un tractor a…

12 hores fa

Milers de persones reclamen a Barcelona la “fi del genocidi” a Palestina

La manifestació a Barcelona per reclamar que s'aturi el "genocidi" a Gaza ha reunit 2.600…

12 hores fa

Els estudiants de la UB trenquen relacions amb el Rectorat fins que talli amb Israel

Els estudiants acampats a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB) han decidit trencar…

12 hores fa

Collboni lamenta la pèrdua de les dues veïnes de Barcelona

L'Alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha expressat el seu profund lament per la tràgica mort…

13 hores fa

Ferits dos menors de 9 i 5 anys en un xoc frontal entre dos turismes

Un nen de nou anys i un altre de cinc van resultar ferits moderats després…

13 hores fa

Esta web utiliza cookies.