Mor el periodista gastronòmic tarragoní Fèlix Llovell als 73 anys d’edat. Llovell era el director de la coneguda Guia Elecció Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès.
Va néixer a la ciutat de Tarragona, el desembre del 1948 i era llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB) i també en Periodisme i Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Com a bon gastrònom, Fèlix Llovell va convertir la seva gran passió, la gastronomia, en professió, dedicant-se al periodisme turístic i gastronòmic. L’any 1985 va crear, conjuntament amb el fotoperiodista tarragoní Ramon Segú, la revista Gastronomía y Turismo, alhora que col·laborava en prestigioses guies i revistes d’aquesta matèria, de nivell nacional com eren Restauradores, Club de Gourmets i la Guia Gourmetour.
Anys després en el 1990 va crear, juntament amb Segú, la primera Guia de Restaurants de les comarques tarragonines i de la Costa Daurada. Dos anys més tard, el 1992, van iniciar la Guia Gourmand, un projecte pioner que any rere any, primer en paper, i en l’edició online posteriorment, segueix sent a dia d’avui un referent de consulta informativa.
Els treballadors de LA CIUTAT lamenten profundament la seva pèrdua.
3Cat ha anunciat els presentadors dels informatius, que s'estrenaran a partir de la tardor, entre els quals hi ha noves…
Un centenar de persones es manifesta aquest dissabte al barri de Gràcia de Barcelona per commemorar el 17-M, dia contra…
L’Ajuntament de Cunit inicia les obres de substitució de les llumeneres dels fanals públics als sectors de Can Moles, Sol…
La primera Fira del Vermut d'Ordino s’ha inaugurat al Vilar de la Cortinada amb una molt bona acollida i amb…
La gran final d’Eurovisió 2025 ja és aquí, i la representant espanyola, Melody, ha estat una de les protagonistes inesperades…
L’Ajuntament de Calafell plantarà 401 arbres en els carrers que està remodelant al barri de Segur Platja. El nou arbrat…
Esta web utiliza cookies.