Baix Gaià

Èxit de participació a la Mostra de Ranxets 2025, amb més de 2.000 platets servits

La jornada, que va començar a les 12 va oferir degustacions a un preu de 5 € per platet

La plaça de les Remendadores (Jardins de Cal Bofill) va omplir aquest diumenge, 6 d’abril, amb motiu d’una nova edició de la Mostra ‘Ranxets, l’essència de la cuina torrenca’, organitzada per l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç. La jornada, que va començar a les 12 va oferir degustacions a un preu de 5 € per platet (begudes a part), va registrar una gran afluència de públic i un ambient immillorable. En total, és servir 2.04 platets , superant van oferir-los 1.512 de l’any passat, i 41 infants van participar al taller infantil de cuina ‘ Construeix el teu peix’ , una xifra també superior als 36 participants del 2024.

El públic assistent va poder gaudir d’un total de set platets de Ranxets elaborats per establiments i professionals de la restauració local:

  • Cal Silver : Arròs amb bacallà i mandonguilles amb sípia

  • Àlex Segú (cuiner) : Bull a l’allipebre

  • La Ona Livorno: Fideuejat d’escòrpora amb carxofes i allioli de romesco

  • Las Palmeras: Fideuejat amb tinta de sípia i allioli

  • Restaurant Òxid: Arrossejat amb gambetes i allioli

  • Ristretto Catering: Fideuejat amb sípia i gambes

  • Bodega Bon Vi: Begudes, vins i caves de qualitat

L’ambient festiu és va completar amb l’actuació musical itinerant del grup By the Way Dixie.

La regidora de Turisme i Comerç, Jovita Baltasar , ha valorat molt positivament la jornada: «Estem molt satisfets amb la resposta de la ciutadania. Hem superar’ els xifres de l’any passat i consolidar la Mostra com una cita imprescindible per posar en valor la nostra cuina tradicional. Els Ranxets són part de la nostra identitat com a poble, i amb aquest tipus d’activitats aconseguim apropar-los a tothom, grans i petits.»

Des de la Regidoria de Turisme Comerç és destaca la importància i continuar apostant per la promoció gastronòmica local i la col·laboració del sector de la restauració torrenca, clau per a l’èxit de la mostra.

 

Adrià Torres Redacció

Missatges recents

Més de 300 infants ballen per a la inclusió a Sant Gregori

Sant Gregori va ser ahir al matí l’escenari de la jornada de cloenda de la segona edició del projecte “Danses…

17 minuts fa

Mor el conductor d’una furgoneta en xocar contra una tanca a l’AP-7

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric…

31 minuts fa

En marxa el funeral del papa amb una plaça de Sant Pere plena de gom a gom

El funeral del papa Francesc ha començat amb puntualitat a les 10.00 hores del matí d'aquest dissabte a la basílica…

47 minuts fa

No hi ha acord: els treballadors de PortAventura faran vaga l’1 i 2 de maig

La cinquena sessió de mediació entre la direcció de PortAventura World i la representació sindical dels treballadors, formada per UGT…

54 minuts fa

Apareix mort un dofí de més d’un metre a la platja de Blanes

Un exemplar de dofí comú jove de poc més d’un metre de llargària va aparèixer mort el passat cap de…

1 hora fa

Milers de fidels d’arreu del món s’apleguen a Roma pel funeral del papa Francesc

Fidels, religiosos i curiosos vinguts de tot el món han omplert la plaça Sant Pere diverses hores abans de l'inici…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.