El restaurant xinès La Gran Muralla de Calafell celebra el seu 20è aniversari

Ahir, el restaurant xinès La Gran Muralla de Calafell va celebrar el seu 20è aniversari. Es van congregar més 100 persones les quals van voler celebrar amb Lin i Isabel, els propietaris, aquesta data tan assenyalada per ells i important per la marca Calafell. Al costat dels propietaris van estar gent de la societat i de la política calafellenca i de la comarca, entre els quals estaven l’alcalde de Calafell Ramon Ferré i alguns regidors del consistori.

La vetllada va estar amenitzada pel trio de rock vilafranquí Loose Screws Classic Rock, els quals van tocar temes tan coneguts com el Boig per tu, Maggie Despierta, Black is Black entre molts altres. Així mateix, Lin va preparar un pica pica molt especial per tots els assistents a aquest aniversari, amb uns entrants de fideus amb carn, cuixes de pollastre arrebossades, gambes, i una mica de brasa amb salsitxes, xistorra i botifarres i tot amanit amb vi i cava del Penedès i cervesa.

Per a Lin, aquests 20 anys han suposat molt de treball i moltes hores, i està molt content amb tota la gent i tots els clients fidelitzats que dia a dia li demostren la seva estima. Lin ha explicat en declaracions a La Ciutat del Baix Penedès que “fins fa dos anys no hem tingut vacances però tot ha valgut la pena”.

Imatge de Lin amb l’alcalde de Calafell Ramon Ferré durant la celebració del 20è aniversari. Foto: La Ciutat BP

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré el qual és client habitual i amic dels propietaris, va explicar que “l’èxit de La Gran Muralla és el caràcter del Lin i d’Isabel i el treball dur”. També va indicar que “fa uns anys se’ls feia un reconeixement als comerços que apostaven per Calafell, i crec potser seria bo de tornar a premiar aquests establiments que durant molts anys han estat aquí a Calafell i que obren tot l’any i que fan que l’eslògan de “Calafell tot l’any” sigui més ferm i més fidel que mai”. Ramon va explicar “que el secret d’aquest èxit és treballar moltes hores, mirar de ser innovador, sorprendre el client i buscar la qualitat. Moltes vegades la gent passa per davant i pensa només és un xino, però quan vens a tastar el seu menjar recomanadíssim, és exquisit, amb un tracte exquisit i la qualitat que li han donat ells, és com si mengessis a casa”.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Cunit impulsa una IA local amb el BSC

L’Ajuntament de Cunit fa un pas endavant cap a la modernització i l’eficiència dels serveis municipals amb l’inici dels treballs…

3 hores fa

L’Ajuntament de Tarragona sol·licitarà una subvenció per afrontar els efectes de la DANA

L’Ajuntament de Tarragona sol·licitarà la subvenció de la Diputació de Tarragona per restablir els béns i serveis dels ens locals…

3 hores fa

Parets obre la convocatòria 2025 d’ajuts per a empreses que contractin persones usuàries de l’SLOP

L’Ajuntament de Parets ha obert una nova convocatòria de subvencions adreçades a empreses que contractin persones usuàries del Servei Local…

3 hores fa

Solsona organitza un nou taller gratuït de parkour

Posar a prova habilitats com l’agilitat, la força, l’equilibri i la flexibilitat tot buscant la manera més creativa de superar…

3 hores fa

Calafell obre el 5 de maig la fase de propostes dels pressupostos participatius 2026

L’Ajuntament de Calafell obre aquest proper 5 de maig el període per a presentar propostes per als pressupostos participatius de…

4 hores fa

Atropellament múltiple a Alemanya: Com a mínim vuit ferits, tres dels quals de gravetat

Almenys vuit persones han resultat ferides, tres d’elles en estat greu, després de ser atropellades per un cotxe aquest divendres…

4 hores fa

Esta web utiliza cookies.