El restaurant xinès La Gran Muralla de Calafell celebra el seu 20è aniversari

Ahir, el restaurant xinès La Gran Muralla de Calafell va celebrar el seu 20è aniversari. Es van congregar més 100 persones les quals van voler celebrar amb Lin i Isabel, els propietaris, aquesta data tan assenyalada per ells i important per la marca Calafell. Al costat dels propietaris van estar gent de la societat i de la política calafellenca i de la comarca, entre els quals estaven l’alcalde de Calafell Ramon Ferré i alguns regidors del consistori.

La vetllada va estar amenitzada pel trio de rock vilafranquí Loose Screws Classic Rock, els quals van tocar temes tan coneguts com el Boig per tu, Maggie Despierta, Black is Black entre molts altres. Així mateix, Lin va preparar un pica pica molt especial per tots els assistents a aquest aniversari, amb uns entrants de fideus amb carn, cuixes de pollastre arrebossades, gambes, i una mica de brasa amb salsitxes, xistorra i botifarres i tot amanit amb vi i cava del Penedès i cervesa.

Per a Lin, aquests 20 anys han suposat molt de treball i moltes hores, i està molt content amb tota la gent i tots els clients fidelitzats que dia a dia li demostren la seva estima. Lin ha explicat en declaracions a La Ciutat del Baix Penedès que “fins fa dos anys no hem tingut vacances però tot ha valgut la pena”.

Imatge de Lin amb l’alcalde de Calafell Ramon Ferré durant la celebració del 20è aniversari. Foto: La Ciutat BP

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré el qual és client habitual i amic dels propietaris, va explicar que “l’èxit de La Gran Muralla és el caràcter del Lin i d’Isabel i el treball dur”. També va indicar que “fa uns anys se’ls feia un reconeixement als comerços que apostaven per Calafell, i crec potser seria bo de tornar a premiar aquests establiments que durant molts anys han estat aquí a Calafell i que obren tot l’any i que fan que l’eslògan de “Calafell tot l’any” sigui més ferm i més fidel que mai”. Ramon va explicar “que el secret d’aquest èxit és treballar moltes hores, mirar de ser innovador, sorprendre el client i buscar la qualitat. Moltes vegades la gent passa per davant i pensa només és un xino, però quan vens a tastar el seu menjar recomanadíssim, és exquisit, amb un tracte exquisit i la qualitat que li han donat ells, és com si mengessis a casa”.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Denuncien greus vulneracions al personal de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona: Més de 30 dies pendents de gaudir

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha alçat la veu contra les condicions laborals que, asseguren, pateix el…

5 hores fa

El Palau d’Esports de Cambrils estarà tancat a l’estiu per obres

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils romandrà totalment tancat al públic del 7 de juliol fins al 8 de setembre…

6 hores fa

Interrompuda la circulació ferroviària entre Tarragona i Torredembarra per una incidència

La circulació ferroviària està interrompuda entre Tarragona i Torredembarra a causa d'una incidència tècnica a la infraestructura. Renfe ha informat…

6 hores fa

L’Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada ja té més de 300 nens i nenes inscrits

Més de 300 nens i nenes ja s’han inscrit al Stage d’Estiu 2025 del Golf Costa Daurada.  L’aposta per un…

6 hores fa

L’oferta laboral d’Andorra suscita interès a banda i banda de la frontera

El Servei d’Ocupació d’Andorra participa per primera vegada a la Setmana franco-espanyola-andorrana, una iniciativa promoguda per France Travail (Regió d’Occitània)…

6 hores fa

La Flama del Canigó arriba a Sabadell per a celebrar Sant Joan

La Flama del Canigó arribarà a Sabadell la tarda de dilluns, 23 de juny, per obrir la celebració de la…

6 hores fa

Esta web utiliza cookies.