Reobertura a mig gas de l’hostaleria gironina, amb terrasses plenes –sobretot de bars- al costat d’altres completament buides.
El president de l’Associació d’Hostaleria de Girona, Josep Carreras, explica que la limitació del 30% als interiors està “matant” els restaurants, perquè no els surt a compte tornar a servir menús.
El president admet que esperaven que hi hagués molts locals que obrissin dels que realment ho han acabat fent i que, tot i que pugui semblar que la vida torna a les taules, avui mateix ja han rebut trucades de negocis “al límit” demanant-los ajuda per contactar amb grups d’inversió i vendre’ls el local.
L’associació vol impulsar ara un model de terrasses, a imatge de les del nord d’Europa, per poder afrontar l’hivern.
L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), l’organisme que gestiona els centres educatius de titularitat municipal de la ciutat, obre el…
Aquesta tarda ha tingut lloc al Teatre Municipal Orfeó Canongí una nova edició de la concessió de distincions de Mèrit…
Un ciclista de nacionalitat britànica i 40 anys ha mort aquest dissabte mentre participava en la popular prova cicloturista Mallorca…
El Cine París de Solsona ha tornat a aixecar la persiana aquest dissabte després que l'any 2020 es veiés obligat…
L'aventurer i presentador de televisió Jesús Calleja ha estat vist passejant pels carrers de Salou, una de les destinacions turístiques…
L'incendi que aquest dissabte ha cremat una gran pila de ferralla en una indústria propera a l'estació de mercaderies de…
Esta web utiliza cookies.