La Ciutat de Barcelona

Un restaurant de Barcelona entre els 50 millors del món

En aquesta edició, el primer lloc del rànquing ha estat per al restaurant Maido de Lima

El restaurant Enigma, situat a Barcelona i dirigit pel xef Albert Adrià, ha aconseguit un gran èxit al The World’s 50 Best Restaurants 2025, una de les gales gastronòmiques més prestigioses del món. Durant la cerimònia celebrada a Torí aquest dijous, Enigma va ser reconegut com un dels millors restaurants del món. A més, el xef Adrià va ser guardonat amb el Premi Chef’s Choice com a millor cuiner, un reconeixement a la seva tasca innovadora i creativa en el món de la cuina.

En aquesta edició, el primer lloc del rànquing ha estat per al restaurant Maido de Lima (Perú), especialitzat en cuina nikkei. El seu xef, Mitsuharu Tsumura, ha fet història amb la seva proposta culinària que fusiona ingredients tradicionals peruans amb tècniques japoneses. El Asador Etxebarri, dirigit pel basc Bittor Arguinzoniz, ha mantingut la segona posició, una distinció que va aconseguir l’any passat. Aquest restaurant es caracteritza per la seva tècnica única de cuinar al foc i a la brasa amb productes de màxima qualitat.

El DiverXO de Dabiz Muñoz ha aconseguit mantenir la seva quarta posició, consolidant-se com un dels restaurants més destacats del món. A més, Cocina Hermanos Torres, el restaurant dels germans Sergio i Javier Torres a Barcelona, ha fet el seu debut a la llista, situant-se al número 78 del rànquing, en la categoria dels millors restaurants entre el 51 i el 100.

Un dels moments més destacats de la nit va ser la inclusió del Disfrutar, també de Barcelona, a la categoria Best of the Best, una distinció reservada només als restaurants que han aconseguit ser número 1 a la llista en algun moment de la seva història. Disfrutar se suma a una selecció exclusiva que inclou altres icones de la gastronomia mundial com El Bulli i El Celler de Can Roca.

La gala també va estar marcada per la concessió de diversos premis especials. El millor sommelier va ser Mohamed Benabdallah d’Asador Etxebarri, mentre que el millor pastisser va ser Maxime Frédéric de Cheval Blanc Paris. A més, Pichaya Pam Soontornyanakij, del restaurant tailandès Potong, va ser reconeguda com la millor xef.

El The World’s 50 Best Restaurants és una de les referències més importants en l’àmbit gastronòmic mundial. La llista es basa en les valoracions d’un jurat compost per més de mil experts del sector repartits per tot el món.

Adrià Torres Redacció

Missatges recents

Denuncien greus vulneracions al personal de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona: Més de 30 dies pendents de gaudir

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha alçat la veu contra les condicions laborals que, asseguren, pateix el…

5 hores fa

El Palau d’Esports de Cambrils estarà tancat a l’estiu per obres

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils romandrà totalment tancat al públic del 7 de juliol fins al 8 de setembre…

5 hores fa

Interrompuda la circulació ferroviària entre Tarragona i Torredembarra per una incidència

La circulació ferroviària està interrompuda entre Tarragona i Torredembarra a causa d'una incidència tècnica a la infraestructura. Renfe ha informat…

6 hores fa

L’Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada ja té més de 300 nens i nenes inscrits

Més de 300 nens i nenes ja s’han inscrit al Stage d’Estiu 2025 del Golf Costa Daurada.  L’aposta per un…

6 hores fa

L’oferta laboral d’Andorra suscita interès a banda i banda de la frontera

El Servei d’Ocupació d’Andorra participa per primera vegada a la Setmana franco-espanyola-andorrana, una iniciativa promoguda per France Travail (Regió d’Occitània)…

6 hores fa

La Flama del Canigó arriba a Sabadell per a celebrar Sant Joan

La Flama del Canigó arribarà a Sabadell la tarda de dilluns, 23 de juny, per obrir la celebració de la…

6 hores fa

Esta web utiliza cookies.