La pastisseria Zaguirre guanya el Millor torró artesà de crema cremada de l'estat 2024 (Fotos: Gremi de Pastisseria de Barcelona)
Martí Giner, de la pastisseria Zaguirre de Terrassa, ha estat reconegut com el creador del millor torró artesà de crema cremada de tot l’Estat. Aquest veredicte l’ha decidit el jurat del concurs del “Millor torró artesà de crema cremada de l’Estat 2024”, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona, i que enguany arriba a la seva tercera edició.
El guanyador ha superat a més de 40 participants de tot el territori espanyol, els quals van haver de presentar 3 barres de torró artesà de crema cremada cadascú, per poder ser avaluades a cegues pel jurat, compost per professionals del sector.
Giner, va presentar un torró elaborat amb crema d’ametlla marcona i un almívar que es barreja amb ous per formar el massapà. Aquest es deixa reposar 48 abans de cremar-lo.
La pastisseria Zaguirre, fundada el 1974, és un negoci familiar, actualment dirigida pels germans Giner. Amb dos establiments a Terrassa es caracteritza no només per la seva oferta de dolços, sinó una àmplia oferta de productes salats, elaborats amb productes naturals i fusionant tradició i innovació.
Més d’una desena de taules i diversos tendals han quedat afectats per una sèrie d’incendis intencionats a diferents terrasses de…
La Xarxa SET d'Europa contra la Turistització ha anunciat aquest divendres mobilitzacions coordinades el 15 de juny contra el "monocultiu…
Sònia Hernández, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, va ser ahir a la tarda a Vilafranca del Penedès…
La Zona de Baixes Emissions de Reus s’implantarà de manera efectiva l’1 de desembre de 2025, data a partir de la…
L'actual entrenador del Manchester City donava la notícia el passat novembre de 2024 de la seva renovació amb el club…
La Guàrdia Civil ha confirmat la troballa del cos sense vida d’un home jove a la cinta transportadora de residus…
Esta web utiliza cookies.