La Ciutat de Barcelona

Ja es coneix la millor pizzeria de Barcelona del 2025, segons el Mahou Pizzas Fest

Uns 20.000 assistents al festival van premiar a l’establiment Luigi Ristorante com a millor pizzeria de la ciutat

La pizzeria Luigi Ristorante ha sigut guardonada amb el premi a la millor pizza de Barcelona en tercera edició del Mahou Pizzas Fest, un certament que, a banda de trobar la millor pizza de la ciutat, també és un punt de trobada dels locals més populars de Barcelona amb els amants de la gastronomia italiana.  El criteri ha estat en mans del vot de les 20.000 persones assistents d’aquesta edició, una xifra que consolida un any més la seva continuació. Així mateix, la pizzeria Giorgio també s’ha emportat el premi a la millor pizzeria en la categoria escollida pel vot del jurat professional.

Després de l’èxit d’aquest any, el festival ha anunciat que les següents edicions de la competició també se celebraran a Màlaga, del 16 al 18 de maig, i a Valencià, del 23 al 25 de maig.

L’esdeveniment ha tingut lloca aquest cap de setmana al Poble Espanyol i ha registrat un total de 30.000 porcions de pizza venudes, que equivalen a unes 7.500 pizzes elaborades en només tres dies (del 4 al 6 d’abril). Els restaurants que han participat es troben entre les 10 pizzeries més populars de Barcelona: Luigi Ristorante, Mama la pizza napoletana, Pizza Social Club, The Chicago Pizza Pie, Mogollon’s, Pizaart Badalona, Restaurante Pizzería Positano, Giorgio, Dallas Pizza i Vitali Pizza.

Les pizzes presentades per cada establiment acollia dues versions: l‘opció clàssica i la gurmet. En total, van proporcionar fins a 20 varietats de pizzes.

Premi dels assistents – Luigi Ristorante

El restaurant italià guanyador és una popular marca que compta amb tres establiments arreu de la ciutat.

Les dues propostes del concurs:

Pizza del Pizzaiolo, una reconstrucció de la clàssica pizza Margherita, amb tomàquet San Marzano, mozzarella fumada, parmesà del Veneto, pebre negra, alfàbrega i oli d’oliva verge extra.

Pizza Giro d’Italia, en la seva versió gurmet van apostar per una diversitat de sabors típics italians amb salsa de tomàquet, parmesà del Veneto, stracciatella de la Puglia, tomàquets cherry, cansalada arrotolata de la Toscana, orenga de Calàbria, alfàbrega i oli d’oliva verge extra.

Premi del jurat professional – Giorgio

Les dues propostes del concurs:

Diavola amb la seva proposta de pizza clàssica van optar per una combinació de tomàquet San Marzano, mozzarella i salami picant de Calabria.

La Saporita, la seva versió gurmet oferia una pizza amb mozzarella, capocollo, pesto de tomàquet sec, espinacs saltejats i una crema de parmesà.

Jurat professional

Aquestes han sigut les preferides del jurat professional que ha estat format per: Edu González (@edualacarta), un reconegut ‘foodie’ que compta amb uns 40.000 seguidors a les xarxes socials que, a més, és propietari de Bravas Barcelona i coorganitzador del festival. També ha participat Massimo Morbi, soci fundador de La Balmesina, Antonio Pineda i David León, periodistes de Barcelona Secreta i per últim, els creadors de contingut Cristian Sánchez (@topfoodbcn) i Willy (@lasrecetasdewilly).

Maria Ortega

Missatges recents

Aquests són els resultats de l’Observatori de la Qualitat de l’Aire de 2024

L'Observatori de la Qualitat de l'Aire del Camp de Tarragona ha presentat la seva setena edició amb diverses dades sobre…

6 minuts fa

Mercadona busca 300 nous treballadors a Barcelona: Sous de gairebé 1.700 euros

Mercadona ha anunciat la contractació de 305 persones al Vallès Occidental i el Baix Llobregat. En un comunicat, la companyia…

22 minuts fa

Miki Núñez, Sexenni i Buhos, caps de cartell de la Festa Major de Lleida 2025

L'Ajuntament de Lleida ha presentat aquest matí el cartell oficial de la Festa Major de Sant Anastasi 2025, obra de…

26 minuts fa

Investiguen el possible segrest d’un home al Baix Empordà

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir un suposat cas de segrest a Sant Antoni de Calonge (Baix…

30 minuts fa

Mor de xarampió un altre infant sense vacunar a Texas

El secretari de Salut i Serveis Humans de S, Robert F. Kennedy Jr., ha arribat a l'oest de Texas després…

39 minuts fa

La Càtedra d’Innovació Turística de la URV, un projecte clau per a la competitivitat de la Costa Daurada

Salou (Tarragonès) acull la nova Càtedra d'Innovació i Recerca Turística de la Universitat Rovira i Virgili (URV), un programa finançat…

48 minuts fa

Esta web utiliza cookies.