Barcelona

Obre un nou restaurant amb menús de cuina de luxe per 22 euros a Barcelona

El local estarà ubicat al número 9 de la Via Augusta, a escassos metres de la Diagonal

Catalunya s’està convertint cada vegada més en un dels territoris més atractius per la gastronomia. D’aquesta forma, els cuiners i les cadenes de restaurants més importants del món volen oferir els seus productes a les diferents ciutats catalanes. Per això, ara és Rafa Zafra qui vol revolucionar l’oferta gastronòmica de la ciutat amb un nou restaurant de cuina de luxe amb preus accessibles.

El restaurant Per Feina, Per Plaer arribarà a la Ciutat Comtal el pròxim dijous a un espai cèntric i amb una carta que revolucionarà la forma d’entendre la cuina de luxe. El local estarà ubicat al número 9 de la Vía Augusta, a escassos metres de la Diagonal. Tot i això, el més destacable són els seus menús de “cuina tradicional” sense renunciar a la qualitat per un preu des dels 21’50 euros.

Rafa Zafra va aprendre a El Bulli i ha aconseguit una estrella Michelin

Tal com ha avançat Crónica Global, el restaurant obrirà les portes el pròxim dijous i tindrà una carta renovada en comparació amb la de l’altre local del cuiner a Poblenou. A més, aquest menú de cuina de luxe està dissenyat tenint en compte als treballadors de la zona que volen viure una experiència gastronòmica a mans de Rafa Zafra, qui té una estrella Michelin.

Per si no fos suficient, Rafa Zafra és un dels cuiners més reconeguts del panorama actual. Va treballar a El Bulli on va aprendre de Ferran Adrià i gràcies a la seva cuina centrada en els productes locals, ha aconseguit posicionar als seus restaurants entre els millors del país. Igualment, el restaurant Per Feina, Per Plaer no serà l’únic nou que obrirà a la Ciutat Comtal perquè va aconseguir la licitació municipal per dirigir el restaurant de l’hotel La Masia del Tibidabo.

D’aquesta forma, el centre de Barcelona incorporarà un nou local de cuina de luxe amb preus assequibles. Rafa Zafra vol consolidar-se a la Ciutat Comtal i per això ha dissenyat una oferta tradicional sense renunciar a la qualitat dels productes. El seu nom, Per Feina, Per Plaer, indica que la finalitat del restaurant és convertir-se en una experiència gastronòmica accessible per gaudir dels millors plats del moment després de la jornada laboral.

Ismael Lobo

Graduat en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Redactor de continguts d'actualitat.

Missatges recents

L’home mort en un incendi en un pis de Tàrrega era tècnic de l’Ajuntament

L'Ajuntament de Tàrrega lamenta la mort de Xavier García López, descriptor i tècnic de la Regidoria de Cultura especialitzada en el…

5 minuts fa

Mata a trets un home en un bar a Galícia i fuig a Barcelona

La Guàrdia Civil ha detingut a Barcelona, amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, i a Madrid, dues persones com a…

13 minuts fa

Tanca una multinacional de Barcelona i acomiada més de 2.000 treballadors

Telus Digital, empresa canadenca que ofereix serveix de moderació de continguts per a Facebook i Instagram —de Meta— a Barcelona,…

26 minuts fa

Bob Pop i Rocío Saiz seran a la V Edició de Lloret contra la LGTBIFÒBIA

El 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, data en què, l’any…

41 minuts fa

El Festival Internacional de Titelles torna a Gavà per a una 34a edició

Aquest divendres, 2 de maig, va presentar-se oficialment la 34a edició del Festival Internacional de Titelles de Gavà. El certamen,…

1 hora fa

ERC Lleida proposa transformar l’antiga estació de bus en una pista coberta d’atletisme

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Lleida ha mantingut una trobada amb representants de la Macrocomunitat que agrupa nou de…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.