Barcelona

Obre un nou restaurant amb menús de cuina de luxe per 22 euros a Barcelona

El local estarà ubicat al número 9 de la Via Augusta, a escassos metres de la Diagonal

Catalunya s’està convertint cada vegada més en un dels territoris més atractius per la gastronomia. D’aquesta forma, els cuiners i les cadenes de restaurants més importants del món volen oferir els seus productes a les diferents ciutats catalanes. Per això, ara és Rafa Zafra qui vol revolucionar l’oferta gastronòmica de la ciutat amb un nou restaurant de cuina de luxe amb preus accessibles.

El restaurant Per Feina, Per Plaer arribarà a la Ciutat Comtal el pròxim dijous a un espai cèntric i amb una carta que revolucionarà la forma d’entendre la cuina de luxe. El local estarà ubicat al número 9 de la Vía Augusta, a escassos metres de la Diagonal. Tot i això, el més destacable són els seus menús de “cuina tradicional” sense renunciar a la qualitat per un preu des dels 21’50 euros.

Rafa Zafra va aprendre a El Bulli i ha aconseguit una estrella Michelin

Tal com ha avançat Crónica Global, el restaurant obrirà les portes el pròxim dijous i tindrà una carta renovada en comparació amb la de l’altre local del cuiner a Poblenou. A més, aquest menú de cuina de luxe està dissenyat tenint en compte als treballadors de la zona que volen viure una experiència gastronòmica a mans de Rafa Zafra, qui té una estrella Michelin.

Per si no fos suficient, Rafa Zafra és un dels cuiners més reconeguts del panorama actual. Va treballar a El Bulli on va aprendre de Ferran Adrià i gràcies a la seva cuina centrada en els productes locals, ha aconseguit posicionar als seus restaurants entre els millors del país. Igualment, el restaurant Per Feina, Per Plaer no serà l’únic nou que obrirà a la Ciutat Comtal perquè va aconseguir la licitació municipal per dirigir el restaurant de l’hotel La Masia del Tibidabo.

D’aquesta forma, el centre de Barcelona incorporarà un nou local de cuina de luxe amb preus assequibles. Rafa Zafra vol consolidar-se a la Ciutat Comtal i per això ha dissenyat una oferta tradicional sense renunciar a la qualitat dels productes. El seu nom, Per Feina, Per Plaer, indica que la finalitat del restaurant és convertir-se en una experiència gastronòmica accessible per gaudir dels millors plats del moment després de la jornada laboral.

Ismael Lobo

Graduat en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Redactor de continguts d'actualitat.

Missatges recents

El Museu d’Història de Tarragona canvia les d’entrades i impulsarà les visites a la Volta del Pallol

Des del Museu d’Història de Tarragona s’ha reformulat la visita a la Volta del Pallol on hi ha dos clars…

12 hores fa

Els concerts ‘Notes d’Estiu’ tornen a Tarragona amb el compositor Ramon Humet

Del 25 al 27 de juny se celebren tres concerts oberts al públic en l’edició 2025 de ‘Notes d’Estiu’, organitzat…

12 hores fa

Dos conductors ferits, un greu, en un xoc frontolateral entre dos vehicles

Durant la jornada d'avui, els Bombers de Ponferrada han atès un accident de trànsit entre dos vehicles que han patit…

12 hores fa

Els Bombers d’Andorra reben 30 trucades i fan 10 intervencions per les fortes pluges

Les fortes pluges caigudes aquest dilluns a la tarda han deixat inundat el carrer Baixada del Molí d'Andorra la Vella.…

13 hores fa

L’Iran contraataca i bombardeja la base militar dels Estats Units a Qatar

L’Iran ha atacat aquest dilluns la base militar dels Estats Units a Qatar com a resposta al bombardeig ordenat pel…

13 hores fa

Incendi mortal a la planta psiquiàtrica de l’hospital La Fe de València

Un pacient de l'hospital La Fe de València ha perdut la vida després de l'incendi que ha afectat a la…

13 hores fa

Esta web utiliza cookies.