Imatge del recapte d'aliments. Cedida
És el cas de la col·laboració engegada amb la fundació del chef José Andrés, World Central Kitchen, que a través del cuiner català Carles Tejedor prepara menús complerts amb alguns aliments provinents del Banc, i en coordinació amb l’Ajuntament de Barcelona es distribueixen a diferents menjadors socials de la ciutat.
Una altra iniciativa és Food for Good Barcelona, que en col·laboració amb Arrels reparteix menjar cuinat a comunitats d’ajuda a persones sense llar com Sant Egidi. Formació i Treball, el càtering d’inserció sociolaboral impulsat per Càritas, també és una de les empreses que reben aquests dies productes del Banc dels Aliments de Barcelona per preparar plats d’ajuda a persones que ho necessiten.
Finalment, pel que fa als productes adquirits des del 14 de març, s’han aconseguit 75.000 quilos de patates, 22.500 de pollastre, 32.600 ous i 90.000 litres de llet.
L’Hospitalet ha fet cent anys com a ciutat i, com no podia ser d’una altra manera, les Festes de Primavera…
L'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presidit aquest vespre la presentació de la 30a Fira del Vi de Falset al…
El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona ha aprovat avui, 24 d'abril, les noves tarifes per a…
El món de les xarxes socials torna a plorar la mort d’una de les seves protagonistes. Vanessa Konopka, alemanya de 28…
El Port de Segur de Calafell acollirà aquest proper cap de setmana dues activitats de les més importants de l’any…
Nova campanya per promocionar les activitats de dinamització del Mercat del Carrilet que s'estrena coincidint amb el cicle de primavera.…
Esta web utiliza cookies.