La Ciutat d'Andorra

Calvó fa balanç de les accions emprades els últims anys per impulsar Ramaders d’Andorra

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat en funcions, Silvia Calvó, i presidenta de Ramaders d’Andorra SA ha presidit aquest divendres la junta ordinària de l’entitat. La trobada, que ha comptat amb la participació de més d’una desena de socis, ha servit per fer balanç de les diverses accions implementades els darrers anys a l’entitat que han permès impulsar-la i convertir-la en referència pels ramaders del país.

En aquest marc, Calvó ha emfatitzat que la societat defensa “un model de vida, un patrimoni cultural que cuida de l’entorn i que proporciona Carn de Qualitat”.

Aquesta filosofia s’impulsa de forma “decidida i ambiciosa” el 2019 quan la societat va passar de ser un simple intermediari, amb un poder de decisió i control limitat, a agafar el rol de ser únic distribuïdor de la Carn d’Andorra i estar present en totes les etapes de distribució.

Amb totes aquestes decisions, la ministra en funcions i presidenta ha ressaltat que “la societat ha fet un tomb de 180 graus”. Actualment, la societat ja disposa de tres professionals de la carn a ple temps, un vehicle propi, i una inversió en maquinari que era necessària per executar aquests projectes. Així mateix, Ramaders d’Andorra SA “és una societat cada cop més autònoma”. Subministra a més de 60 punts de venda comptant, carnisseries, centres de lliure servei i restauració. “Es tracta de punts de venda satisfets tant amb la qualitat del producte com amb la qualitat del servei”, ha apuntat Calvó.

Tot plegat ha millorat la solvència de la societat, que ha incrementat el marge comercial de forma exponencial els darrers anys. S’ha assolit l’objectiu d’aportar major visibilitat a la Carn d’Andorra, d’estar presents en més punts de venda i de disposar d’una marca comercial més coneguda pel consumidor. “Tot plegat ha permès retornar un preu el més just possible al ramader per la tasca realitzada”, ha conclòs la ministra en funcions.

Ramaders d’Andorra, amb gairebé 25 anys de trajectòria, va néixer amb la voluntat de gestionar la comercialització de la carn criada i engreixada a Andorra sota els diferents segells de qualitat, per una part ‘Carn de Qualitat Controlada d’Andorra’ i ‘IGP Carn d’Andorra’.

Tags: Andorra
SergioLahoz

Missatges recents

S’enfronta a 6 anys de presó per colpejar un home i robar-li l’entrepà en un bar de Tarragona

Un home s’enfronta a sis anys de presó per colpejar un altre home i per robar-li l’entrepà el 15 de…

10 minuts fa

Els veïns de Vila-seca podran renovar el DNI o passaport el pròxim 21 de maig

El dimecres 21 de maig els veïns i veïnes de Vila-seca podran renovar el seu document nacional d'identitat al municipi.…

13 minuts fa

El Govern i els Comuns acorden destinar 850 MEUR a polítiques d’habitatge

El Govern i els Comuns han pactat destinar 850 MEUR de recursos propis de la Generalitat a polítiques d’habitatge. Aquest…

21 minuts fa

El PP de Tarragona posa el focus en la rehabilitació de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil d’Ulldecona

El Partit Popular ha demanat solucions per a recuperar l’espai de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil d’Ulldecona. La diputada…

22 minuts fa

Fins a 21 restaurants de Tarragona oferiran menús en la nova edició de l’Arròs Mariner

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i del Port…

22 minuts fa

Els infants ompliran les places de Manresa per recuperar els jocs tradicionals

Cada dijous del mes de maig, una plaça de Manresa es convertirà en un escenari de diversió i aprenentatge amb…

30 minuts fa

Esta web utiliza cookies.