Els bacteris adquireixen la resistència als antibiòtics a través de diversos gens. El seguiment d’aquests gens específics en diferents compartiments ambientals (en el peix que s’alimenta del marisc, l’aigua, els sediments i el mateix marisc), permetrà als investigadors estudiar en quin punt de la cadena alimentària estan i com es transfereixen. Aquesta informació serà útil per gestionar les pràctiques de cultiu d’ostres d’una manera que pugui reduir la propagació de gens de resistència antibiòtica i el seu impacte en la salut humana.
El pla de treball inclou la seqüenciació del genoma d’espècies bacterianes capaces d’infectar tant als mariscs com als éssers humans i ha “d’aclarir els impulsors i les vies de transmissió de la resistència antimicrobiana a les ostres”.
El comú d'Encamp té previst enllestir la renovació del berenador dels Cortals en aproximadament un mes i mig, amb la…
La Guàrdia Civil i els Bombers han rescatat aquest migdia les restes mortals de dues persones que han patit un…
Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un punt de venda de cocaïna altament adulterada -coneguda popularment com a 'basuco'- situat en…
Junts decidirà durant aquesta propera setmana si entra al govern municipal de Tarragona amb el PSC, segons han explicat a…
Salou és, aquest diumenge, l’epicentre de l’esport internacional amb motiu de la Challenge Salou 2025, que enguany celebra el seu…
La localitat alacantina de Finestrat està de dol per la defunció d'una nena de tan sols dos anys que ha…
Esta web utiliza cookies.