Vic serveix el tradicional entrepà de botifarra o porc de Dijous Gras

La covid-19 no ha impedit que Osona Cuina organitzés una nova edició del tradicional Dijous Gras a Vic. S’ha fet amb format per emportat i s’ha canviat d’emplaçament, el recinte firal El Sucre, per controlar l’aforament.

I hi havia controls de temperatura i neteja de mans als accessos. Des de primera hora, un degoteig de persones han comprat entrepans de botifarra, botifarra negra i cansalada.

A partir del migdia s’ha servit el plat estrella, l’entrepà de porc rostit Ral d’Avinyó, cuit durant setze hores. A primera hora ja tenien 900 encàrrecs per servir si bé des d’Osona Cuina preveuen vendre un 40% menys respecte anys anteriors.

“La tradició no es pot perdre”, afirmava en Carles, un veí de la ciutat que cada any ve a buscar l’entrepà.

ACN

Missatges recents

El PSC desborda el míting de Tarragona i tanca files amb Sánchez

El PSC ha celebrat el seu míting central del Camp de Tarragona en una sala…

38 minuts fa

Puigdemont retreu a Illa que “vagi al comitè federal a recollir instruccions”

Carles Puigdemont llança un avís en el segon dia de campanya des d'Argelers: "Això no…

1 hora fa

Ferida greu una nena de 7 anys en ser mossegada a la cara per un gos

Una nena de 7 anys va rebre diverses mossegades per part d'un gos que li…

1 hora fa

Aragonès exclama que les retallades arribaran si ell no surt president

Un canvi d'ubicació per la previsió temporal ha fet que l'espai protagonista de l'acte de…

1 hora fa

Aprovada la remodelació del carrer d’Elkano del Poble-sec de Barcelona

La comissió de govern va aprovar definitivament el projecte executiu de remodelació del carrer d’Elkano…

1 hora fa

El PP vol que Catalunya sigui la comunitat que pagui els impostos més baixos

El cap de llista del Partit Popular (PP) per Girona a les eleccions al Parlament…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.