La covid-19 no ha impedit que Osona Cuina organitzés una nova edició del tradicional Dijous Gras a Vic. S’ha fet amb format per emportat i s’ha canviat d’emplaçament, el recinte firal El Sucre, per controlar l’aforament.
I hi havia controls de temperatura i neteja de mans als accessos. Des de primera hora, un degoteig de persones han comprat entrepans de botifarra, botifarra negra i cansalada.
A partir del migdia s’ha servit el plat estrella, l’entrepà de porc rostit Ral d’Avinyó, cuit durant setze hores. A primera hora ja tenien 900 encàrrecs per servir si bé des d’Osona Cuina preveuen vendre un 40% menys respecte anys anteriors.
“La tradició no es pot perdre”, afirmava en Carles, un veí de la ciutat que cada any ve a buscar l’entrepà.
El PSC ha celebrat el seu míting central del Camp de Tarragona en una sala…
Carles Puigdemont llança un avís en el segon dia de campanya des d'Argelers: "Això no…
Una nena de 7 anys va rebre diverses mossegades per part d'un gos que li…
Un canvi d'ubicació per la previsió temporal ha fet que l'espai protagonista de l'acte de…
La comissió de govern va aprovar definitivament el projecte executiu de remodelació del carrer d’Elkano…
El cap de llista del Partit Popular (PP) per Girona a les eleccions al Parlament…
Esta web utiliza cookies.