La covid-19 no ha impedit que Osona Cuina organitzés una nova edició del tradicional Dijous Gras a Vic. S’ha fet amb format per emportat i s’ha canviat d’emplaçament, el recinte firal El Sucre, per controlar l’aforament.
I hi havia controls de temperatura i neteja de mans als accessos. Des de primera hora, un degoteig de persones han comprat entrepans de botifarra, botifarra negra i cansalada.
A partir del migdia s’ha servit el plat estrella, l’entrepà de porc rostit Ral d’Avinyó, cuit durant setze hores. A primera hora ja tenien 900 encàrrecs per servir si bé des d’Osona Cuina preveuen vendre un 40% menys respecte anys anteriors.
“La tradició no es pot perdre”, afirmava en Carles, un veí de la ciutat que cada any ve a buscar l’entrepà.
Port Tarragona i la Marina Port Tarraco han dut a terme un simulacre de gabinet de gestió d’emergències en el…
Les autoritats continuen la recerca de Bernardino, un nen de quatre anys que es troba desaparegut des del passat dissabte…
Un centenar de jugadors i jugadors de pàdel ja han pogut tastar la fórmula de les Aperol Pàdel Nights del…
Dimecres dia 7 de maig, l’Alt Camp va ser l’escenari de la Trobada d’Agents Turístics de La Ruta del Cister,…
Dani Vidal ha realitzat aquesta tarda la seva última compareixença com a primer entrenador del Nàstic de Tarragona. El tècnic…
La línia R8 de Rodalies de Renfe presenta retards de fins a tres quarts d'hora aquest dilluns al vespre arran…
Esta web utiliza cookies.