L’AEHT, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’IGP Calçot de Valls, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Valls, organitzen el primer Simposi del Calçot de Catalunya.
La jornada forma part de Terra Calçotada, el conjunt d’accions promocionals que aquest 2025 convertiran el calçot en un dels productes més destacats del reconeixement que ha rebut Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia.
El simposi es celebrarà el proper dilluns 3 de març, a les 9.30 h, a l’Aula de Cuina de l’AEHT (Pol. ind. Nirsa Carretera Reus, 20 Carrer de la Grassa, Av. Constantí, km 3, 5, 43204 Reus, Tarragona) i reunirà a xefs de renom de les nostres comarques guardonats amb Estrelles Michelin i Soles Repsol, en un showcooking únic obert al públic i a professionals del sector de la restauració.
En concret hi participaran els següents xefs cuinant les propostes que detallem a continuació:
Calçot, calamar i romesco
Entrant:
Plat principal:
Complement:
Al simposi també hi participarà l’IGP Calçot de Valls amb la ponència inaugural.
Les inscripcions es poden fer a través del correu aeht@aeht.es i són gratuïtes. Places limitades.
Data confirmada per engegar motors. La segona edició de la Clàssica Terres de l’Ebre ‘Reserva de la Biosfera’ se celebrarà…
El servei de metro de l’L1 quedarà tallat entre Sagrera i Glòries el 12 i 13 d’abril per les obres…
L’Ajuntament de Badalona ja disposa dels 3,44 milions d’euros necessaris per a la construcció de la nova escola bressol municipal…
El diputat dels Comuns, Lluís Mijoler, ha interpel·lat avui el Govern sobre la necessitat urgent de transformar el model econòmic…
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Alcarràs han detingut aquest dijous tres individus d'entre 30 i 42 anys acusats…
Aquesta setmana ha començat la reposició de contenidors d'escombraries a Vilanova i la Geltrú. L'Ajuntament ha comprat 200 contenidors, per…
Esta web utiliza cookies.