L’AEHT, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’IGP Calçot de Valls, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Valls, organitzen el primer Simposi del Calçot de Catalunya.
La jornada forma part de Terra Calçotada, el conjunt d’accions promocionals que aquest 2025 convertiran el calçot en un dels productes més destacats del reconeixement que ha rebut Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia.
El simposi es celebrarà el proper dilluns 3 de març, a les 9.30 h, a l’Aula de Cuina de l’AEHT (Pol. ind. Nirsa Carretera Reus, 20 Carrer de la Grassa, Av. Constantí, km 3, 5, 43204 Reus, Tarragona) i reunirà a xefs de renom de les nostres comarques guardonats amb Estrelles Michelin i Soles Repsol, en un showcooking únic obert al públic i a professionals del sector de la restauració.
En concret hi participaran els següents xefs cuinant les propostes que detallem a continuació:
Calçot, calamar i romesco
Entrant:
Plat principal:
Complement:
Al simposi també hi participarà l’IGP Calçot de Valls amb la ponència inaugural.
Les inscripcions es poden fer a través del correu aeht@aeht.es i són gratuïtes. Places limitades.
El Centre Comercial Nou Port de Vila-seca inicia una nova etapa amb l’obertura d’OS Família, un restaurant especialitzat en cuina…
El Primavera Sound ha tancat l'edició de 2025 amb 293.000 assistents, 25.000 més que l'any anterior. El codirector del festival…
Salou continua transformant-se per esdevenir una ciutat més amable, sostenible i pensada per a les persones. Un bon exemple d’aquest…
Més d'un centenar de veïns han tallat la Meridiana de Barcelona per reclamar de nou la unió del metro entre…
El Govern espanyol donarà llum verda dimarts vinent a una nova edició del programa Verano Joven, una iniciativa que ofereix…
El conjunt romà de Centcelles va acollir aquest dijous, 5 de juny, la jornada: “Com la IA influirà als RRHH.…
Esta web utiliza cookies.