Cambrils mostra la seva gastronomia a les agències de viatge a Madrid

Cambrils és una de les nou destinacions de Saborea que ahir va oferir a les agències de viatge de Madrid una completa degustació de tapes productes i vins en un format audiovisual immersiu. La presentació de les propostes gastronòmiques es va portar a terme en un estudi de rodatge amb una pantalla gegant i utilitzant els cinc sentits.  

Concretament, la presentació va comptar amb la col·laboració de la Cooperativa de Cambrils com a principal productor gastronòmic i el propietari del Pòsit, Àngel Pérez, amb una degustació de la seva crema de galera i els seus productes Aproppòsit A més, també hi van participat Burgos, Ciudad Real, Cullera, Gran Canaria, Segovia, Sevilla, Tenerife i Valladolid, que van desplegar un ampli conjunt de propostes basades en productes i elaboracions dels seus territoris.  

El format de la presentació va permetre que mentre els agents gaudien de les degustacions de cada destinació ofertes per cuiners i productors, també es poguessin entrevistar amb els tècnics de cada destinació i conèixer les seves propostes turístiques. 

Tot i les inclemències del temps, van assistir a l’esdeveniment més de 50 agències de viatge especialitzades en turisme gastronòmic, convocades per la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV), en el marc de la col·laboració amb Saborea España dels últims tres anys. 

L’acte va comptar amb la presència d’Emilio Gallego, secretari General de Saborea España i de Pablo Parrilla, vicepresident econòmic de CEAV, juntament amb diversos responsables institucionals de les destinacions, com la gerent del patronat de Turisme de Cambrils, Amèlia Rico.   

Sobre Saborea España 

Saborea España, de la qual forma part l’Associació de Destinacions Gastronòmiques, es posiciona com la primera plataforma estatal –amb vocació internacional— destinada a potenciar el turisme i la gastronomia de l’Estat, i està formada per 26 destinacions turístiques. L’objectiu principal del club de producte és aconseguir que els productes gastronòmics del territori siguin autèntiques experiències turístiques.  

Tags: Cambrils
Adrià Torres Redacció

Missatges recents

9 km de retencions i dos carrils tallats a l’AP-7 per un accident a Vilafranca del Penedès

Aquest migdia, un accident ha obligat a tallar dos carrils a l'AP-7, a l'altura de Subirats i Vilafranca del Penedès,…

5 minuts fa

Alerta per la previsió de fortes pluges per aquest divendres a Catalunya

Protecció Civil manté la previsió de pluges per aquest divendres però amb menys intensitat. El Servei Meteorològic de Catalunya preveu…

26 minuts fa

L’espectacle de dansa contemporània ‘Jarana’ emociona el públic d’Encamp

'Jarana' és la necessitat i el desig de continuar investigant en propostes d'arrel on la tradició i el ritual són…

44 minuts fa

L’Ajuntament de Barcelona compra un bloc de deu habitatges a prop de la Sagrada Família

L'Ajuntament de Barcelona ha adquirit per 4 milions d'euros un edifici a la cantonada entre els carrers València i Sardenya,…

49 minuts fa

El bisbe de Lleida destaca que Lleó XIV “sap interpretar els signes del temps” i té “una visió molt àmplia”

El bisbe de Lleida, Salvador Giménez, ha valorat molt positivament la tria del cardenal Robert Prevost com a nou papa…

50 minuts fa

Vilanova celebra la 2a edició de la festa del turisme, la gastronomia i el comerç

Amb motiu de la setmana de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú, el consistori celebrava la 2a edició de…

57 minuts fa

Esta web utiliza cookies.