La Ciutat del Baix Camp

Cambrils dona el tret de sortida a la 2a edició del Romesco Food & Drink

L’esdeveniment gastronòmic tindrà lloc al Parc del Pescador entre el 23 de maig i el 8 de juny, i comptarà amb una prèvia el pròxim 16 de maig

El restaurant Park del Pescador de Cambrils ha estat avui l’escenari de la presentació oficial de la segona edició del Romesco Food & Drink, un esdeveniment gastronòmic que torna amb força del 23 de maig al 8 de juny.

La iniciativa gira entorn d’un gran protagonista: el romesco. Oliver Klein, alcalde de Cambrils, ha destacat que l’essència de la gastronomia de la localitat, és el producte autòcton. Aquest element centrarà tres grans accions gastronòmiques: una prèvia amb l’alumnat de l’Escola d’Hoteleria, les Jornades del Romesco als establiments participants i la fira Romesco Food & Drink.

Una prèvia amb el futur del sector

La prèvia tindrà lloc divendres 16 de maig, de 10 a 12 h, just davant de l’Escola d’Hoteleria de Cambrils, i serà una mostra del talent jove. Els alumnes de direcció de cuina elaboraran tapes creatives amb el romesco com a base principal, amb opcions per a tots els gustos. El públic podrà degustar tres tapes i una beguda per només 4 €. Aquesta fira gastronòmica és una oportunitat per als alumnes de l’escola de “desenvolupar tot allò que han après en un entorn real”, ha assegurat Marc Lozano, professor de l’escola.

Una fira que creix i es consolida

Romesco Food & Drink comptarà amb la participació de 15 expositors de menjar i aproximadament els mateixos de begudes. L’oferta gastronòmica serà diversa, amb 31 restaurants locals adherits a les jornades, oferint “menús per totes les butxaques i tots els gustos”, així ho ha descrit el president de l’Associació d’Empreses d’Hostaleria de Cambrils, Xavi Martí. Pel que respecta al funcionament de les jornades, no hi haurà tiquets centralitzats. Cada establiment gestionarà directament els preus i la venda.

Complicitat del teixit empresarial

L’acte també ha comptat amb el suport de Makro i l’empresa Tàrraco Sea Food, que han reiterat el seu compromís amb l’esdeveniment. Fernando Palacio (Makro) ha destacat la rellevància de la inclusió de l’Escola d’Hoteleria “pel que suposa al futur del sector”.  Per altra banda, Artur Abadésca (Tàrraco Sea Food) ha fet una crida a mantenir la cuina per no perdre l’essència de Cambrils.

Patricia de Miguel, regidora de Turisme i Promoció Econòmica, ha celebrat l’èxit de l’edició anterior i ha assegurat que en aquesta segona celebració de la Fira de Romesco Food & Drink, Cambrils vol reafirmar-se com a capital gastronòmica de la Costa Daurada. A més, pretén anar més enllà del producte i posar en valor la formació, el territori i el treball conjunt entre institucions, empreses i escoles.

Ariadna Samarra

Missatges recents

Illa celebra la ràpida actuació dels serveis d’emergència en l’atropellament massiu

Quinze persones han resultat ferides aquest dijous a la nit, quatre en estat menys greu i la resta en estat…

3 hores fa

Un dels ferits en l’atropellament massiu a l’RCDE Stadium és el fill d’Albiol

Quinze persones han resultat ferides aquest dijous a la nit, quatre en estat menys greu i la resta en estat…

3 hores fa

VÍDEO | 13 ferits per l’atropellament múltiple als voltants de l’estadi del RCD Espanyol

Una conductora ha provocat el caos als voltants de l'estadi del RCD Espanyol i ha ferit a 13 persones en…

4 hores fa

VÍDEO | Moments de pànic a l’estadi de l’Espanyol per un atropellament abans del derbi

Aquest dijous al vespre, minuts abans de l'inici del derbi entre el FC Barcelona i l'RCD Espanyol, diverses persones han…

5 hores fa

Lloret de Mar inicia la temporada de platges

Les platges de Lloret de Mar donen el tret de sortida a la temporada de salvament i socorrisme amb diferents…

5 hores fa

Mor el nen de 6 anys que va ser atropellat per un cotxe mentre travessava el carrer

L'Ian, un nen de només sis anys, ha mort a l'Hospital Niño Jesús després de ser atropellat mentre travessava el…

5 hores fa

Esta web utiliza cookies.