Una noia preparant racions de faves a la plaça del Pati de Valls, un dels punts habilitats de recollida de la 3a edició de la Favatada. ACN
L’Associació de Restauradors de Valls ha servit 1.500 racions de faves a la catalana aquest dissabte en la 3a edició de la Favatada i la Mostra de Cuina de les Faves. Els plats s’han elaborat a la plaça del Patí i s’han repartit en tres punts habilitats. D’aquesta manera, la jornada gastronòmica s’ha adaptat a la pandèmia i s’han evitat cues i aglomeracions.
En un any dur pel sector, colpejat per la crisi sanitària, els restauradors volen treure profit de la cuina d’aquest llegum i les receptes que giren al seu voltant, especialment, un cop s’acaba la temporada de calçots. En la iniciativa hi han participat tretze restaurants que han incorporat a les seves cartes propostes culinàries amb la fava com a protagonista.
El Servei Català de Trànsit ha informat aquest matí que l'A-2, una de les principals vies d'accés a Barcelona, presenta…
Algunes de les molècules que fa anys que dormen als calaixos i prestatgeries dels laboratoris de química de la Universitat…
La vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Sandra Castro, acompanyada de la diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional, Sandra Marco, va…
La Diputació de Lleida, a través de l’Àrea de Serveis Tècnics, ha iniciat les obres de rehabilitació de la LV-2012…
L’art, el disseny i l’artesania es tornen a donar cita en una nova edició del Mercat de les Idees a…
L’Ajuntament de Lleida ha obert el termini per a presentar sol·licituds en 27 convocatòries d’oposició per a optar a 114…
Esta web utiliza cookies.