Una ‘no’ anul·lació d’una reserva al Restaurant ‘Las Cumbres’ s’ha fet viral, per la lliçó que ha donat el propietari i perquè obre -si no estava obert ja- un debat.
El restaurant, situat a Múrcia, va patir una absència d’una de les seves reserves. La persona que no va arribar, de fet, aprofitava per tractar de justificar-se, equivocant-se clarament. El cuiner de Las Cumbres va tractar de deixar mig preparat l’arròs, per així donar una experiència de rapidesa al client.
La sorpresa va arribar a les 15:45, quan el client va confirmar que no anaven. I la resposta del propietari és excel·lent:
“La base de l’arròs es prepara durant el matí perquè així quan arribeu ho teniu a taula en 20 minuts. Et dic això perquè si és possible, no ho facis a cap lloc, no només aquí. Aquestes coses fan mal a l’hostaleria, perquè tenim pocs dies rendibles a la setmana i un d’ells és el diumenge. He hagut de dir-los a diverses taules que no tenia lloc i s’ha quedat la vostra sense aprofitar. A sobre ens deixeu aquí fet un arròs de marisc. Si us plau, un altre cop empatitza una mica amb la gent que treballa un festiu”.
Aquest comentari viral ha obert el debat de si realment els restaurants haurien de cobrar per oferir una reserva. Com bé poden fer les aerolínies, els hotels o els apartaments turístics.
La cuina del PFI-PTT de l’Institut d’Altafulla, que s’ubica a les dependències de l’Esplai de la Gent Gran al carrer…
Golf Costa Daurada ja ha obert les inscripcions a l'Stage d'Estiu 2025, una proposta esportiva i de lleure que s'ha…
Un accident a l’AP-7 a l’altura de Martorell en sentit Tarragona està provocant aquest vespre retencions importants a la via.…
Valls serà de nou la seu central de la Ruta Sense Límits Road 2025, un esdeveniment moto turístic i no competitiu…
La ciutat de Tarragona comptarà ben aviat amb un nou establiment dels supermercats Condis, el quart a la ciutat. El…
Fa escassos moments, acaba de finalitzar la presentació oficial de la Festa Major de Sant Anna 2025 del Vendrell, un…
Esta web utiliza cookies.