Un home ha mort durant la nit d’aquest dimarts després d’entrar en parada cardiorespiratòria en ofegar-se amb un tros de carn en un bar. Alguns clients van intentar reanimar-lo amb maniobres d’Heimlich, però no van tenir èxit.
Els fets van succeir durant la nit del dimarts, 19 de setembre, en un bar de la localitat madrilenya de Villanueva del Pardillo. L’home, de 78 anys, va ennuegar-se amb un “tros de carn de gran mida” i va entrar en parada cardiorespiratòria.
La víctima es trobava en una planta soterrània del bar i va ser localitzat per diversos clients i treballadors del local, que van començar a aplicar-li maniobres Heimlich per treure-li el menjar de la gola. També se li van practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar fins que van arribar els serveis d’emergència.
En arribar, els sanitaris van aconseguir treure-li el tros de carn de la cola i van continuar amb les maniobres de reanimació durant mitja hora, però no ho van aconseguir i finalment van declarar la seva mort.
Del 19 de juliol fins al 16 d’agost es faran visites guiades pel Nucli antic i els Indians, al centre històric de Torredembarra, a les 19.30 h. L’objectiu d’aquestes passejades és donar a conèixer el patrimoni…
L'Espai Jovent d'Escaldes-Engordany organitza una nova edició de l'Escaldes Urbà, amb l'objectiu de promoure la cultura urbana entre els joves…
L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat les obres compreses en el projecte per a la substitució de llumeneres per altres de tecnologia LED…
Protecció Civil ha aixecat el confinament a la cinquantena de veïns de la pedania de Puigcercós, a Tremp, als quals…
L’Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada ofereix una de les ofertes més àmplies de tot el panorama d’activitats estiuenques, que…
El famós programa de Catalunya Ràdio "Que no surti d’aquí" torna a fer el salt del micròfon a l’escenari, prometent…
Esta web utiliza cookies.