Un comunicat de la Fageda informa aquest dimecres que quatre lots de flam de vainilla estan també afectats per l’alerta alimentària per possible contaminació amb el cancerigen òxid d’etilè en l’additiu estabilitzant E410 (també anomenat goma de garrofa o garrofín).
El comunicat afegeix que «encara que no s’ha detectat presència d’òxid d’etilè en els nostres productes i com màxima mesura de precaució, l’Agència de Salut Pública de Catalunya ha decidit ordenar la retirada de tots aquells aliments que continguin ingredients que, poc o molt, hagin estat en contacte amb l’òxid d’etilè, encara que no s’hagi detectat la seva presència en el producte acabat, com ha estat el nostre cas. Aquesta és la raó per la qual s’ha dut a terme aquesta retirada, que hem coordinat i gestionat amb clients i distribuïdors».
Aquests productes se sumen a les 50 varietats de gelats de Nestlé (fabricats per Froneri) que FACUA ha donat a conèixer aquesta setmana que podrien estar afectats per la presència de traces d’òxid d’etilè.
Quinze persones han resultat ferides aquest dijous a la nit, quatre en estat menys greu i la resta en estat…
Quinze persones han resultat ferides aquest dijous a la nit, quatre en estat menys greu i la resta en estat…
Una conductora ha provocat el caos als voltants de l'estadi del RCD Espanyol i ha ferit a 13 persones en…
Aquest dijous al vespre, minuts abans de l'inici del derbi entre el FC Barcelona i l'RCD Espanyol, diverses persones han…
Les platges de Lloret de Mar donen el tret de sortida a la temporada de salvament i socorrisme amb diferents…
L'Ian, un nen de només sis anys, ha mort a l'Hospital Niño Jesús després de ser atropellat mentre travessava el…
Esta web utiliza cookies.