La creixent preocupació de molts consumidors per la salut, la dieta i les intoleràncies alimentàries ha obert nous nínxols de mercat impensables fins fa poc. És el cas, per exemple, de les mones sense sucre, un fenomen que gradualment va agafant força a Catalunya.
A Barcelona no és difícil trobar obradors que adaptin les seves receptes a un públic cada cop més exigent i amb gustos i necessitats variades.
A les pastisseries Paic-Stop Sucre i la Palma, al districte de Sant Martí, venen des de fa anys mones on el dolç tradicional ha sigut substituït per altres edulcorants alternatius. L’objectiu és mantenir aquesta arrelada tradició de Pasqua adaptant-se a un públic que, avui en dia, demanda més variants sense gluten, lactosa o sucre.
Les tensions entre RTVE i la Unió Europea de Radiodifusió (UER) han guanyat intensitat després de la final del Festival…
L’Automobile Barcelona confirma les previsions i tanca la 43a edició amb un 10% més d’assistents amb 350.000 visitants, que han…
La tranquil·litat de la matinada d’aquest diumenge s’ha vist alterada a la Pineda, a Vila-seca, per un violent enfrontament que…
Un home ha resultat ferit greu aquest diumenge al matí en caure per un marge amb el tractor que conduïa…
El conductor d'una furgoneta ha mort aquest diumenge a la tarda en una sortida de via a l'A-2 a Òdena…
Melody, la representant espanyola a Eurovisió 2025, hauria decidit cancel·lar tots els compromisos immediats amb RTVE i no viatjar a…
Esta web utiliza cookies.