Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com a destinació de creuers

La delegació del Port de Tarragona fa una balanç molt positiu de la fira

0
126
Cosum Gencat MORAT (juny 2019) 728×90

El Port de Tarragona valora molt positivament la seva participació a la Fira Seatrade Cruise Global, el principal esdeveniment internacional del sector que s’ha celebrat aquesta setmana a Miami (Estats Units). El Port de Tarragona sota la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada han mantingut reunions amb les principals navilieres i agents del sector en el marc de la fira, i ha participat activament dels diferents moments de networking.

En aquesta edició la delegació comercial del Port de Tarragona, encapçalada pel seu president, Josep Maria Cruset, ha posat èmfasis en les diferents actuacions que s’estan duent a terme a les instal·lacions per projectar el Port Tarragona com a referent dels creuers al Mediterrani. En el conjunt de mesures destaca l’acció més immediata, la construcció del moll de Balears, que és destinarà inicialment com a terminal de creuers i que entrarà en funcionament al 2021.

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha afirmat que “esdeveniments com el Seatrade Cruise Global són una gran oportunitat per contactar amb les grans companyies navilieres i presentar el nostre pla d’acció que  permet projectar-nos com a futur referent en el Mediterrani en el sector dels creuers”.

2019: un nou any rècord de creuers al Port de Tarragona
El Port de Tarragona preveu continuar creixent com a destinació de creuers i les previsions per a aquest any 2019 situen les xifres en 65 creuers (un 14% més

respecte al 2018) i amb 110.000 creueristes, xifra que implicaria un augment del 12%.
I, per a aquesta temporada, destaca l’actual aposta de Costa Creuers per Tarragona i que portarà un nou creuer, amb més capacitat: el Costa Fortuna, amb capacitat de 3.470 passatgers i que s’afegirà al Costa Neoriviera que continuarà arribant al Port de Tarragona, amb una capacitat de 1.730 passatgers.

FER UN COMENTARI