L’oficina del Servei Municipal d’Aigües de la Bisbal del Penedès canvia d’ubicació

A partir de dimecres 17 d’abril estarà situada a l’edifici de l’antic CAP, a l’avinguda Baix Penedès

0
152
Imatge de l'oficina d'Aqualia. Foto: Cedida
Cosum Gencat MORAT (juny 2019) 728×90

Aqualia trasllada l’oficina del Servei Municipal d’Aigües de la Bisbal. A partir del proper dimecres 17 d’abril, trobareu l’oficina a l’avinguda Baix Penedès, a l’edifici de l’antic CAP, on també hi ha el ‘Rebost solidari’ (al davant del camp de futbol).

A la nova oficina, els bisbalencs podran continuar realitzant totes les gestions sobre el seu contracte del servei de subministrament d’aigua i comptaran amb un espai més adequat per esperar el seu torn en cas que els treballadors d’Aqualia estiguin atenent a algun altre usuari. L’horari d’atenció al públic es manté els dimecres i els dissabtes de 10 a 13h.

Recordem que, des de fa unes setmanes, també podeu accedir a l’oficina virtual, allotjada a l’adreça www.aqualia.com/labisbaldelpenedes. També teniu a la vostra disposició l’aplicació gratuïta per a mòbils i el telèfon d’atenció al client 900 81 40 81 (de dilluns a divendres de 8 a 20h), el d’Avaries 900 81 40 82 (les 24h del dia, els 365 dies de l’any) i el de lectures 900 81 40 83 (de dilluns a divendres de 8 a 20h).

L’emplaçament del Centre Municipal de Cultura (CMC) on, fins ara, hi havia l’oficina d’Aqualia es destinarà al Servei d’Informació i Inspecció de l’Ajuntament, perquè així també es pugui cobrir el servei de consergeria i vigilància del CMC.

FER UN COMENTARI